Új hozzászólás Aktív témák
-
woryz
senior tag
Most akkor miért kérik a 20 ajrót? Kicsit kaotikus hogy akkor az a négy "mod" freeben megkapható az SE-hez? Vagy most mi van?
-
Dlite
tag
Magyarosítás működik PC-n? Van tapasztalat?
-
-
Dlite
tag
Nekem a "sima" Skyrim van meg. Nekem meg kell vennem az Anniversary Editiont ha játszani szeretnék vele ha jól értem
-
Grave_444
nagyúr
Ez tartalmazza a Special Edition-ban szereplő grafikai javításokat?
-
Rendo84
senior tag
Azért nem gyengén széppé lehet varázsolni.
[link]
-
Daelion
őstag
Na igen meg Skyrim az pont északi 'része' Tamriel-nek szal nem is nagyon tudom hogy kéne kinéznie.
Nekem soha nem volt gondom a kinézetével/kialakításával a mapnak, rendesen felmodolva kifejezetten szép is tud lenni a havas északi hegyvidék/erdőségek még mai szemmel is.+Én nem bírom a nyarat se szal Skyrim környezete alapjáraton tetszik.
Nagy bill+egér padomon is a Skyrim hegyvidéki része van témának. -
doooo
veterán
"Minden szürke, sehol egy értelmes táj."
Ez előtte is nehézkesen volt így (bár nem tudom mi számít "értelmes" tájnak; van itt tundra, erdők (zöld is, meg havas is, meg őszi színekben "pompázó" is), sziklás vidékek, jeges tenger, gleccser, folyók, tavak, a legkülönfélébb méretű és "tartalmú" barlangok, vulkáni hamuval borított vidék is van, füves puszta, meg geológiailag nagyon aktív vidék (gejzírek, színes ásványlerakódások), túlvilági fantasy-vidékek, és még lehetne sorolni), de az SE óta már abszolút nincs így. Minden ez a játék, csak nem szürke (bár hozzáteszem, az első emlékem róla nekem is az, hogy mennyire monoton, barnás-szürkés volt amikor haverom gépén láttam először, kb. 9-10 éve, igaz, épp a térkép legmonotonabb részén is járt; de amikor pár évvel később én kezdtem bele először, és megláttam az első aurorát éjjel, többé véletlenül sem tűnt szürkének (ami amúgy is érthető volt egy rideg, északi birodalom esetén, ahol játszódik; nyilván tudatos döntés volt a fejlesztőktől, bár utólag az is nyilvánvaló, hogy később meggondolták magukat)). Nézd meg az első, fél perces trailert, meg a pár képet a linkelt oldalon: [link]
Ha nem tetszik, az teljesen érthető, de a mindent beborító szürkeség ha volt is, a múlté (elég furcsa is volt játszani az SE-t először, sok helyen annyira különbözik az eredetitől, viszont szerencsére egyáltalán nem rontotta el a "feelinget", sőt). -
Mike1899
újonc
Skyrim SE megjött az upgrade ami steam alatt frissült és következő a hiba: a morrohun magyarítással a daedra íjam "eltűnik" nem látja a game. Reinstall után is ugyanez. Valaki járt már így?
-
XuChi
addikt
Sosem tudtam megkedvelni ezt a Skyrim-et. Tök egyhangú grafika. Minden szürke, sehol egy értelmes táj. Tök gagyi az egész.
-
Kansas
addikt
Nem tudom, milyen "Plusz dolgokra" gondolsz, a fizetős Anniversary upgrade a Creators Club modjait tartalmazza csak, akinek azok nem kellenek, vagy már megvette közülük ami kellett, annak full skippelhető(én se adok érte 20 dodót az biztos, különösen nem két platformon).
4 extra van. amit az SE megkapott(konzolon legalább is tuti, PC-n még nem csekkoltam, de elvileg ott is):
- Survivor mode
- Saints and Seducers
- Horgászat
- Rare Curios
Ehhez a négyhez nem kell az Anniversary Ed. -
doooo
veterán
Jogos, volt pár javítás, meg hasonlók a frissítésben, de a plusz dolgok nincsnek benne ingyen (holott, és ezt hangsúlyozom, holott mindenhol ezt írták pár hónapja, amikor kiderült, hogy érkezik ez az egész, az SE tulajoknak ingyen meg kellett volna kapniuk). Alább is hagyott a lelkesedésem.
-
Brett001
aktív tag
-
Az Anniversary az feláras, de a Speciel Edition is frissült, ami ingyenes. Például PS5-ön ez azt jelenti, hogy ingyen megkaptuk a next-gen, vagyis a natív változatot. Ehhez képest az Anniversary Upgrade az csak némi extra tartalom 7.090 Ft-ért, ami erre az SE-re épül.
-
doooo
veterán
Tegnap este már elérhető volt Steamen a frissítés (az SE tulajok itt is megkapják ingyen; így én is). Játszani sajnos még nincs időm egy ideig, de frissítettem.
Meg Youtube-on megnéztem a "koncertfilmet", amit az évfordulóra készítettek. -
Kansas
addikt
"Az Anniversary Edition tartalmazza az alapjátékot, korábbi és új Creation Club-tartalmat, plusz mindhárom hivatalos kiegészítőt: ezek a Dawnguard, a Hearthfire és a Dragonborn."
A 3 DLC a sima Skyrim SE-ben is benne van tudtommal, ahhoz nem kell az Anniversary Ed.
Azt viszont érdemes lehet leírni, hogy konzolokra kijött a next-gen verzió ingyenes update-ként azoknak akiknek már megvan a játék, és villámgyors töltési időket ill. sima 60fps-t is hozott. -
Bazsi1987
őstag
Boxon a mod támogatás miatt tudok magyarosítást bele tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony Playstation 5 Slim Digital Edition 1TB CFI-2016
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 - White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest