- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPad topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
PRO-peller
senior tag
Az EX1 így most rápillantva a 70k-s árával egész jó vétel lehet nem csak az EX2-höz nézve. Csak a videó nem mai szintű. De fgépnek elég jó az EX1 is.
-
arn
félisten
válasz andris1602 #21 üzenetére
es mi ebben az ujdonsag? ami jobb, az dragabb... sot, a felulre pozicionalt dolgok aranytalanul dragabbak. ezeket a gepeket gyakran masodik masinanak szanjak olyanoknak, akik szeretnenek jo minoseget kis meretben, es ne kelljen melleje obikat cipelni. az ara egy kozepszeru objetivenek felel meg, amibol a megcelzott kozonsegnek van par db.
xz1et probaltam onallo masinakent, de sajna ittott nekem keves, pedig nincsenek tul nagy elvarasaim.
[ Szerkesztve ]
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
Beri78
őstag
elég drága az induló ár, de megjelenés után sokat fog esni
amúgy nagyon jó kis masinaaki kis gépet akar, jó minőségben, annak tuti megéri
(bár kíváncsi vagyok a panasonic mit villant majd)"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
-
fattyu
veterán
erősen körül lesz az.
560 dollár az 560 ajró... Oly simán lesz ez 150 körül induló árnak hogy na... Lásd immár öregedő oly xz1 még mindig 110 a legolcsóbb helyen. Ez meg uj lesz és papíron jobb is...
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
mope
tag
én pont egy olyan kompaktra vágyom ami fullhd-s, nagyon jó a képminősége, és nem kell játszani a beállításaival. Nyaraláshoz ideális legyen, könnyű és kicsi.
100ezer körül szánok rá. Lehet ez lesz a befutó?Mondtam is Tóninak „grat az új repülődhöz” Ő csak annyit mondott: „hát nem az enyém, de azért köz”
-
boba6
senior tag
el tudnám képzelni az éppen 10 éves Canon G2-m utódjául
... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
realmadrid
aktív tag
Vajon milyen lesz a Sony RX100-hoz képest ?
Az biztos, hogy olcsóbb.
Nemsokára megtudjuk, de miért nem raktak ebbe nagyobb szenzort ?A sas nem vadászik legyekre
-
arn
félisten
válasz andris1602 #17 üzenetére
pl egy xz1hez kepest a szuperzoomok optikailag kb, mint mako jeruzsalemtol...
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
andris1602
aktív tag
-
bteebi
veterán
Na ez egy nagyon ütős kis gép lett! Még az ára is - nagyjából - elmegy. Hatalmas fényerő, elég nagy szenzor, full HD - nagyon kellene!
#15: Második (harmadik) gépnek, utazáshoz kiváló, elfér bárhol. Azért egy Canon EOS 1D Mark IV-et vagy 3-4 obival elég nehéz lenne zsebre vágni . Persze a képminőség se lesz ugyanolyan, de azért bőven jó már ez is.
[ Szerkesztve ]
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
andris1602
aktív tag
azon kívül hogy pofára szvsz nagyon csúnya lett, minden benne van ami egy ekkora méretű gépbe kellhet. a fényerő odab*sz, az extrák sem rosszak.. bár nem tudom ki vesz ennyi pénzért kompaktot..
minden esetre nem dobnám ki ha valaki hozzám vágná
-
titán
-
hibavissza
veterán
elég elszánt harcos az, aki ennyiért számszung kompaktot vesz
-
peter9228
aktív tag
Nem rossz, de ennyiért már talán egy használt DSLR is kijönne. Vagy egy MILC. (Ha 549 dollár = 549 euró)
-
forgonati
őstag
-
titán
válasz Marseille199 #4 üzenetére
Ugyanakkora +/-
[link] (1/1,7"-t nézd)evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Marseille199
senior tag
Még akár jól is hangzik. Bár ezekkel a kompakt szenzorméretekkel nem vagyok képben. Ez most nagyobb, vagy kisebb mint az Oly XZ-1 szenzora? Illetve metrikus rendszerben hányszor hány mm?
"Amikor a kép életlen, a gondolat éles, és amikor a kép éles, a gondolat eltávolodik a fókuszponttól." - Hiroshi Sugimoto
-
fattyu
veterán
fényerőre egész barátságos az üveg. Akár még lehetne jó is
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
titán
Milyen kettős képstabi?
evDirect villanyautós töltőhálózat
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- BestBuy topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest