- Autós kamerák
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Megkapta a legújbb GRE Radeont kapott Kína
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
CriticalHit
addikt
Ez inkább Legend of Grimrock. Ami persze még előny is, mert nem csihi-puhi.
-
KisDre
senior tag
Nézve gameplay-t hangulat van, és én nagyon kapós vagyok hangulatra (Witcher, NFS U-U2-TheRun, Grid, Warcraft 3 FT, FlatOut 1-2-UC, UT2k4, Fable1,3, Heroes ofMM 3,5, BeetleCrazyCup mindegyiknél beszippantott egy fajta atmoszféra-hangulat, és nem tudtam letenni egyszerűen, függetlenül a hibáitól-játékmenettől-ügyességemtől... meg időmtől
)
Az MM világát csak Heroes-n keresztül "ismerem", szóval nálam nincs nosztalgia faktor.A grafika amúgy nem idejét múlt egy picit? Na nem mintha annyira zavarna, csak furcsálom
-
Gothmog
senior tag
válasz
Dr. Akula #10 üzenetére
Azért egy Wizardry VIII., a (harc)rendszerét, összetettségét tekintve, az egymás mellett (mögött, előtt) hadakozó csókáival a mai napig röhögve ronggyá alázza az ME szériát vagy éppen a Witcher típusú játékokat.
Hangsúlyozom, a rendszer (harc, fejlődés stb.) szempontjából értve.
(Nyilván az NPC-k kidolgozottsága, meg az XY számú elágazási és befejezési lehetőség a történetben ezeknél a régebbi típusú játékoknál jelentősen elmarad az újabbakétól. Bár itt jegyzem meg halkan, hogy pl. éppen a Wizardry VIII. párbeszédrendszere is enyhén szólva többet tudott, mint az újabb játékok válassz három válaszlehetőség közül módija.) -
Gothmog
senior tag
Nahát, én is a második rész óta ismerem a szériát! (Nem sok ilyen embert ismerek magamon kívül
). Viszont szerintem is a Mandate of Heaven (MM6) volt toronymagasan a legjobb rész.
Egyébként magam is úgy vélem, jó volt még a 7 és a 8 (utóbbit jobban szerettem, mint a 7-et, bár a sárkányokkal nagyon hamar übertáppá vált az csapat), és valóban, a IX.... az valami játszhatatlanul gyér lett. Színtelen, szagtalan, íztelen, jellegtelen, semmilyen. Egyetlen egyszer sem bírtam végigszenvedni.A X-re kíváncsi leszek. Lehet belőle szuper jó múltidéző (bár inkább MM3-at fog idézni, némi MM6-os hangeffektek bevonásával), de ha nem javítják ki azokat a hibákat, amiket a bétatesztelők jeleztek feléjük anno (napszakok változása nagyon gyors, tárgyak javíttatása elcseszett és még más további hibák), akkor arcra huppanás is lehet még belőle.
-
Nordic
Közösségépítő
Ez már nem hiszem hogy visszaadja az MM-sorozat hangulatát. Nálam az utolsó befutó, mind sztori mind játékmenet mind hangulat szempontjából a MM6-Mandate of Heaven volt. Azóta nem volt jó MM játék.
Attól, hogy a játékhangok egy részét megtartották, még nem lesz ugyanolyan jó. "Kipróbálni" ki fogom, de kötve hiszem, hogy megmaradtak a régi MM-játékok összetett dolgai(pl a rengeteg varázslat/potion, vagy pl. a fejlődési rendszer)
-
LonGleY
veterán
Mert aztán bazi nehéz egy rákeresés és egy play gomb bökés a youtube-on...
www.youtube.com/watch?v=8gPZiFUreEk
Elég bóvlinak tűnik amúgy. A Legend of Gimrock még elment.
-
Jander
senior tag
Ez a videó szép és jó, de a játékról vaj'mi keveset árult el, azon kívül, hogy pöpec artwork team dolgozott rajta
-
Dr. Akula
félisten
Az MM6-ot imádtam, ennél a teasernél meg nem éreztem semmi olyat hogy ez kéne nekem. Lehet hogy a játék maga jobb, de ezért a videoért kár volt fizetni a technikust.
-
Mister_X
nagyúr
Hm, majd ha hazaértem túrok némi infót róla... Nagyon retros hangulatomban játszottam a hetedik és nyolcadik résszel, de a kilencedik után nem nagyon bántam, hogy nincs folytatás. A Dark Messiah-nak kéne folytatás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Elérhetővé vált a Might & Magic X: Legacy.
- PlayStation 5
- Autós kamerák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- iPhone topik
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Eredeti játékok OFF topik
- Politika
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Minolta objektívek
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Silicon Power 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz SP032GBLFU320X02 RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest