Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kareszovics
addikt
Na kérem szépen nekem olyan jól sikerült a BETA tesztelés, hogy 3 napon belül 3x akarta elejéről letölteni az egész játékot. Miután berágtam és egy elegáns mozdulattal letöröltem, a Steam mappa közel 27 gigát ürült, ergo helyfoglalás szempontjából is 3x akarta letölteni. Mindezt 17 nappal a megjelenés előtt. Gratula.
Biztos szép meg jó lesz - beszéltem olyan haverral akinek sikerült kipróbálni és tetszett neki - de ez azért engem egy kicsit elbizonytalanított. Lesz ez még BTA bundli játék.
-
basaharc502
aktív tag
Nem tűnik rossznak bár nem kell tőle túl sokat várni szerintem...nagyon kevés a konkrét infó a játékról, mindenhol ugyan az a pár gameplay videó van fent, amiben gyanúsan sok az ismétlődő elem..1-2 féle szörny, hasonló pályák..Azért egy coop hentnek lehet nem lesz rossz valami akciós árcédulával...
-
savior
őstag
-
Nem rossz ez, de valami demó nem ártana Steam-en.
Mondjuk inkább várom az új Space Hulk-ot... -
Steam-en most 2 nap kipróbálható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest