Új hozzászólás Aktív témák
-
Én végig nagyon bírtam mindkét portalt. Ha ötletes és kreatív tennivalók lesznek benne, nálam simán működni fog.
Még azt se bánom ha kihalt, az is lehet jó
Most legutóbb a Deliver us the moon-t játszottam amiben egyedül mászkáltam az elhagyatott hold bázison de nekem nagyon működött az atmoszféra. -
-
Sliderxy
senior tag
Ez engem is nagyon érdekel, de arra azért kíváncsi lennék, hogy a játékmenet az előzetesekben látottakból fog "csak" állni és gyakorlatilag kapunk egy teljesen ürés és élettelen állomást vagy lesz benne azért valami kis "élet" is. Az előzetesek alapján -hacsak az én figyelmemet nem kerülte el- erre nem sok utalás látszik. Mondjuk az is lehet, hogy szándékos és majd csak a játékban az események felderítése közben akadunk össze valakivel vagy valamivel.
-
Ez engem érdekel nagyon, csak nem pár nappal a gow megjelenés előtt.
High on life kiadói is ettől tartottak, és rakták odébb a megjelenést.
Nem lepne meg ha itt is rájönnének hogy nem jó helyen van itt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Milyen videókártyát?
- BMW topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest