Új hozzászólás Aktív témák
-
Headers
tag
válasz
hombre[EU] #5 üzenetére
Mi az a key-car?
-
NandorHUN
addikt
Minden szavaddal egyet kell, hogy értsek.
Világért se vennék Switch-et, értelme nincs ennek a konzolnak. Max ha portásként dolgozol és mindenképp kockulni akarsz, vagy épp portásnak készülsz és tanulás helyett iskolában óra alatt akarsz vele kockulni.
A felsorolt "excluzív" címek közül meg talán egyedül Zelda ami jó, de azt is ki lehet játszani PC-n. 1 cím miatt amúgy se vennék egy ilyen ropógos műanyag konzolt. -
NandorHUN
addikt
Ennek a játéknak a népszerűsége mai napig felfoghatatlan a számomra.
Nem ilyesztő, nincs semmi története, zero kihívás - kb. csukott szemmel végig lehet vinni. De legalább rövid. -
Scholes9
nagyúr
-
Dvix
senior tag
Elnéztem a Nintendo honlapjára valamelyik nap. Hogy semmi jó játék nincs erre a harmatgyenge vacakra az tutti. 10 Dollártól olyan game-eket kapsz amik rosszabbul néznek ki mint az egyszerű ingyenes böngészőjáték. 20 ezer egy új játékért, aztán még hozzá egy másik memó kártya mert nincs elég tárhelye a gépnek? 2011-es játékokat (L.A. Noire) úgy futtat ezen a gépen mint egy darab szar és úgy is néz ki(20fps alatt). Nem felnőtt vásárló kategória a Switch.
Aki normális vesz max. 70 ért egy PS4-et és amikor befejezte a napi dolgait és nem az iskolapad alatt szorítgatja ezt szart, akkor leül játszik egy normálisat. És még az is benne van a pakliban, hogy aznap sikerült normálisan kommunikálni az embertársaival, nem zombiként nyomogatta ezt konzolnak nevezett "szerény kifogást". Én is ingyen zsákoltam be ezt a game-et!
-
GodGamer5
addikt
Tök jó, hogy pc-n nemrég ingyen osztogatták...
-
mg1992mg
őstag
Egyre jobban érzem azt, hogy kell egy Switch.. Imádtam ezt a játékot PC-n...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- LEGO klub
- Telekom mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- PS VR V2 + 2 db PlayStation Move motion controller + PS VR Aim controller + ajándék dockoló
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- PSN ( Playstation Network) ajándékkártya
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest