- Autós kamerák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Steam Deck
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dvix
senior tag
Elnéztem a Nintendo honlapjára valamelyik nap. Hogy semmi jó játék nincs erre a harmatgyenge vacakra az tutti. 10 Dollártól olyan game-eket kapsz amik rosszabbul néznek ki mint az egyszerű ingyenes böngészőjáték. 20 ezer egy új játékért, aztán még hozzá egy másik memó kártya mert nincs elég tárhelye a gépnek? 2011-es játékokat (L.A. Noire) úgy futtat ezen a gépen mint egy darab szar és úgy is néz ki(20fps alatt). Nem felnőtt vásárló kategória a Switch.
Aki normális vesz max. 70 ért egy PS4-et és amikor befejezte a napi dolgait és nem az iskolapad alatt szorítgatja ezt szart, akkor leül játszik egy normálisat. És még az is benne van a pakliban, hogy aznap sikerült normálisan kommunikálni az embertársaival, nem zombiként nyomogatta ezt konzolnak nevezett "szerény kifogást". Én is ingyen zsákoltam be ezt a game-et!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan Xbox Series X 1TB eladó / Media Markt garancia 2025.08.25-ig/beszámítás van/Ingyen Foxpost
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest