Hirdetés
- Linuxszal szállítja a Dell az egyik Windows notebookját
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- 3D nyomtatás
- Minden PC-ből konzolt csinálna a Microsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
elektrotank
aktív tag
Én is azok között vagyok, aki örül, hogy jön PC-re. PS4-n kezdtem el vele játszani, de amikor megtudtam, hogy jön PC-re, ott is hagytam. Számomra a célzás néha nehézkes volt kontrollerrel (főleg, amikor a gyenge pontokat próbáltam volna célozni), bár nem is vagyok annyira gyakorlott konzol játékos (de pl. God of War-al semmi bajom nem volt e téren, bár kicsit más a kettő).
Én is mindenképp megveszem PC-n és ott játszom végig. A vas meg van hozzá, bár az 1600x kicsit határeset, de gondolom GPU jobban kell majd hozzá. Már előttem is írták, remélem kap majd valami magyar feliratot is. Én örülnék neki.
Cyberpunk előtt még jó lenne kipörgetni, de majd meglátjuk mi lesz a vége.
PS4-en (sima ps4-n játszottam) gyönyörűen nézett ki HDR mellett, nem egyszer léptem fotómódba!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Denon 4400h
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest