Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Egérpad topik
- Videós, mozgóképes topik
- HP EliteBook / ZBook topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Micro Four Thirds
- Intel Arc Battlemage B570/B580
Új hozzászólás Aktív témák
-
Youri
veterán
válasz Dr.FantastiK #30 üzenetére
Ha megnyerni akarnák a felhasználókat, akkor még mindig windows xp-t árulnának sok újdonsággal
RTX ON
-
Dr.FantastiK
őstag
Nevezhetik akarhogy meg szamoshassak is barhogy, ezzel nem fogjak megnyerni a leendo felhasznalokat !
A valtozasok minimalisak , foleg a visszataszito UI miatt fordulnak el az emberek ettol.Amugy a rendszer joo lenne, gyorsabb mint a Windows 7, sokan szivesen valtananak ra'.
Csak nem eroltetni kell, hanem inkabb megnyerni a felhasznalokat. !!![ Szerkesztve ]
Main full time job : >>> The ultra fast money producer !!!
-
Mice_007
tag
válasz BomiBoogie #24 üzenetére
és mégis, hiányzik a start gomb/menu. Pl mert én a start billentyűt szökőévente kb 1x nyomom meg, Win8 első találkozásnál komoly percekig néztem ki a fejemből, hogy a bránerbe megyek vissza a csempeboltba, mire megtaláltam a 6x6 pixelt. Két monitorral külön élmény, charm bar szintén.
Nekem amúgy a legjobban az tetszik, hogy desktop gépre telepítés végén azt mutatja hogy fogjam meg a monitort két kézzel és mit-hova huzigáljak...
AIDA64.com
-
Воланд
titán
válasz BomiBoogie #24 üzenetére
hat, ezt irtak mar egy paran az elmult fel evben. erre altalaban az volt a valasz, hogy a masik kez foglalt.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
válasz BomiBoogie #22 üzenetére
igen.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Glenda
addikt
válasz BomiBoogie #20 üzenetére
Nem is mondta senki a MS-tól, se a megbízható források közül, hogy menü lesz. Sőt, JLG szerint hisznek a Start Screenben és kitartanak mellette.
Meg rengeteg fejlesztőt veszítenének ha kidobnák az egészet.from r in rings where r.Owner == "Sauron" select r
-
Glenda
addikt
válasz BomiBoogie #18 üzenetére
Semmi vicces nincs benne, csak gomb lesz.
from r in rings where r.Owner == "Sauron" select r
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz kromatika #17 üzenetére
Ebben tényleg az a vicces, hogy a cikk így írja:
a kiszivárgott tesztverziók alapján úgy fest, hogy a Microsoft valamilyen formában visszahozza a Start gombot, valamint lehetőség lesz a Modern felület kikerülésével közvetlenül az asztalra bootolni.Lehet, hogy csak gomb lesz?
-
kromatika
veterán
start menü vissza jön?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
A topikban továbbra sincsen szükség személyeskedésre, sem burkoltan, sem anélkül, ahogyan +1-ezésre sincsen. Kérem a továbbiakban a kulturált társalgás folytatását. Köszönöm.
-
Piera23
tag
Ha a többmonitoros dolgokat javítják benne, akkor az jó lesz, főleg a sarokpontokra gondolok. Ne csak alulról meg felülről húzva ragadjon oda, hanem legalább egy 2 centis sávban oldalról is, mert így könnyű átszaladni a másik oldalra. Egyébként én elégedett vagyok, nem érzem h panaszkodnom kellene.
-
Mice_007
tag
Lehetne ezeket Usability Pack -nek is hívni, de ahogy nézem még pár ilyen kell majd, hogy valamennyire összepatcheljék ezt a hibrid furcsaságot. De én továbbra is úgy gondolom, hogy nagyon rossz irányba mentek ezzel.
AIDA64.com
-
Youri
veterán
válasz Dr. Romano #5 üzenetére
Konkrétan az, csak az új fogyasztóibb ms világba nem fér bele az service pack elnevezés
RTX ON
-
ceia
őstag
Nekem meg a directx 10.1 jutott róla eszembe!
Nagyon kiváncsi vagyok, mi lesz ebből. Azt nem hiszem, hogy meghajlanak a felhasználók nyomására, de valamennyit muszáj lesz engedniük, mert ez így hasonló bukta, mint a Vista volt.
Csakhogy a Vista idejében nem volt más hasonló fejlettségű rendszerük, mert ugye az XP nem számított annak. (az nem fejlett, csak jó ) Viszont a 8 ellenében itt van a 7, ami nem jelent fejlettlenebb alternatívát és még sokáig támogatva lesz.[ Szerkesztve ]
it's more fun to compute
-
Glenda
addikt
Már miért hagynák az RT-t? Következő körben jön Intelre is, a MS víziója szerint ez a jövő, ami még lehet akár igaz is.
from r in rings where r.Owner == "Sauron" select r
-
Dr. Romano
veterán
Ez akkor egyfajta SP1 lesz?
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
< CyberBob >
őstag
Eléggé hasonlít is rá a lapos ikonokkal és szögletes ablakokkal, míg a Win3.1 alatt futó dos modern megfelelője a modern ui az egyablakos jobban mondva az ablak nélküli teljes képernyős "alkalmazásokkal".
WayneGace: mert az túl egyszerű lenne és amúgy is mire jó az erőfölény ha nem élnek vele.
[ Szerkesztve ]
Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
WayneGace
őstag
Én csak azt nem értem, miért kell félig elismerni, félig meg tagadni, hogy bukás. Azt se értem miért nem teszik opcionálissá a metrot, start menüt, asztalra bootolást. Mindenki megválaszthatná azt, ami neki tetszik és mindenki boldog.
[ Szerkesztve ]
BestSecret invitációt privátban adok.
-
zenke
aktív tag
Erről a 8.1 elnevezésről valahogy a win 3.1 ugrik be
Galaxy Ace Xperion V5, Galaxy SIII 4.1.2+Siyah, Galaxy Note2 Stock 4.1.2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Bontatlan ! Apple Macbook Air 2024 M3 15.3 éjfekete szín
- 4K GAMER PC - i9 14900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest