- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Riasztó topik
- Gaming notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Na, ez az igazi borderless (LG LM860V), nem az, hogy a vastag káva egy síkban van a képpel
-
Chrys_
addikt
A krómozott tartó annyira nagyon azért nem tetszik.
Gondolom nem az 55" verzió lesz ennyire "olcsó", mert 3300GBP a beárazása a neten...
(LEsz valami 47" változat is) -
JoeYi
őstag
kíváncsi lennék hogy pacsiznak a nagy gyártók, pl LG Samsung
LG: figyu, költhetnénk milliókat kémkedésre és ti is, mi lenne ha inkább egyeztetnék a fejlesztést?
Samu: oké, holnap kettőkör kötelező sörözést írok elő a vezető fejlesztőnknek és a design felelősnek a kék osztriga bárban, tök véletlen legyenek ott a ti embereitek is!
LG: frankó, viszünk terveket és képeket, hozzatok ti is!Másnap 14:00, kék osztriga bár:
Samu: na nézd csak nekünk ilyen fura sörnyitó talpunk lesz:
LG: szerintem ez elég béna, de nincs jobb ötletem. Kicsit átrajzoljuk és mi is kijövünk vele.
LG: más téma. Processzor. Mi úgy terveztük egy kétmagos megoldást rakunk a csúcsmodellbe idén.
Samu: csak két mag? Mi arra gondoltunk hogy két mag + tegra3.
LG: figyu, ezt még ne. Jó lesz a tegra jövő évi fejlesztsének. Ráadásul így 20 dollárt spórolunk TV-nként!
Samu: hmm, hát jó. Akkor jövőre lesz tegra meg új talpdesign, mint minden évben
LG: korrekt. Na bas**unk be. -
Tutu7030
veterán
Hangvezérlés ez még nagyobb hülyeség, mint a samu-féle pantomim.
Családi filmnézés közben távkapcs szájhoz emel; háj tíví! voljum áp!
Ok, Stephen Hawking professzornak hasznos lehet, de, hogy hányan fogják tényleg használni a vásárlók közül...LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
Dani_kp
addikt
Szvzs senki sem mondta, hogy kötelező beszélni a távirányítóhoz ...ha Te gombbal veszed fel a hangerőt, akkor gombbal, ezt szíved joga eldönteni, hogy Te melyiket választod. A hangvezérlés csak plusz opció.
szerk.: nekem amúgy nagyon bejön ez a kinézet és dizájn, el tudnám viselni a szobámba . A tudása meg bőven sok nekem.
[ Szerkesztve ]
https://ingatlan.com/33821564
-
Füleske
addikt
Jövő évi lábdesign javaslat : ( a hátsó legyen a csúcsmodell) [link]
-
Dany007
veterán
Brutál jók ezek az új LG TV-k. Legalábbis a design mindent visz nálam. A minimális káva, plusz a lábazati rész is nagyon bejön!
-
capulet75
addikt
Az a LG LM960V nagyon zsír.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
parkr
őstag
az a "rovar láb" elég rusnya, de a másik se sokkal jobb
-
Doink
aktív tag
Várjuk a monitorokat is (DM92, DM82, DM52) mert a tavalyi bejelentés óta semmi hír róluk.
-
BloodRay
veterán
"Az LM860V szintén 3D kompatilibis okostévé, viszont a keretének szélessége még az egy millimétert sem éri el."
-> Ez itt egy cm akart lenni szerintem, nem egy mm, mivel hogy az LM960V-nek a legvékonyabb a kerete(bár ilyennel valójában nem rendelkezik csak 4mm fekete sávval a kép szélén). Egyébként durván néznek ki élőben ezek a cinema screen-es LG-k.(#12) parkr -> Nézd meg élőben először...
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
Re-Tech
aktív tag
Nah, ez már valami, az tuti hogy csak akkor fogom lecserélni a 3 éves 32" LG TVmet, ha becsorog ez a borderless design 40-42" közé is 200K alá is.
Vagy már most is elérhető ez? Típust tud valaki mondani?
-
BiP
nagyúr
Most készülök tévét venni (1hónapon belül, már ki is néztem), erre kiderül, hogy nyakunkon az új modellek. Most megint gondolhatom át
-
Recon666
Közösségépítő
A tévék tetszetősek ezzel a vékony kávával.
-
BiP
nagyúr
-
XtremLor
őstag
tetszenek ezek a kava nelkuli tv-k igaz engem inkabb a kepminoseg erdekel, a labbal sincs bajom inkabb kromozott legyen mint a lakkozott ami szinte vonza a port es 2 naponta torolgethetem
"Legen...Wait for it...Dary"
-
BiP
nagyúr
Május elejére terveztem a dolgot, egyedül csak akkor várnék, +1-2 hónapot, ha az új modellek miatti áresés miatt érdemes lenne.
Az EB-t már mindenképpen ezen nézném. Kérdés, hogy tényleg lesznek-e majd valódi akciók majd pont felverik az árakat. Már csak másfél hónap, de még nem kezdték el így reklámozni a tévéket.[ Szerkesztve ]
-
Dany007
veterán
Szerintem várd meg. Kb. 1,5 hónapja voltam a MédiaMarkt-ban TV nézőben.
Mesélte a csákó, hogy van olyan típus, ami karácsonykor 50 ezer forinttal olcsóbb volt csak a karácsony miatt. És náluk az EB meg az olimpia olyan mint egy kis karácsony.
Szerintem tuti hogy akciózni fognak az EB-re olimpiára. Pont azért, mert ilyenkor nagyon sokan vesznek. Ezért 1-1 - akár kisebb - akcióval is egy csomó vásárlót csábíthatnak magukhoz. Aztán amikor a 3. üzlet vagy gyártó is ezt gondolja akkor szoktak nagyot esni az árak.De azért erről mindenképpen kérdezd meg Bloodray kollegától. Nekik többi infója van. Meg persze gondolom az új széria is veri majd le az előző árait, de ahhoz tényleg kell pár hónap.
Én már több, mint egy hónapja vettem. Akkor még nem akartam több hónapot várni. De most már szerintem mindenképpen megérné. Egy hét aztán már május van. Akkor már látni fogod az akciókat, szerintem. -
kpal
nagyúr
Durva tv k ,1-2 év és falon valami átlátszó fólia lesz annyira vékony lesz
-
Chrys_
addikt
Milyen is ez a passzív-polarizációs technológia? Polarizált fényt bocsájt ki a képernyő? Mint a moziban a vászonról visszaverődő fény, és ezért nincs elektronika a szemüvegben, csak polarizációt szűrő lap?
-
BloodRay
veterán
Mondjuk ebben is van helyből hülyeség, mert alulról nem romlik a 3D hatás és annak minősége, csak felülről... Arról nem is beszélve, hogy a részletességen is javítottak azóta szoftveres megoldással.
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Riasztó topik
- Gaming notebook topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs