Hirdetés
- Computex 2025: egyelőre nem szemez a Windows-zal a MediaTek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
w333
félisten
Nem hozza ... itt a normális eredmények vagyis 460k körül hoz
Durván 20-30% -al lett gyorsabb, 700k ? akkor 100% -al kéne hogy gyorsabb legyen !
-
Atomgeszi
nagyúr
Pedig meglepődsz, de rengetegen nincsenek tisztában a csomagjaikkal.
Tavaly nyáron vették ismerősömék az i8plust telekomnál, hót fogalma nincs az előfizetésről. Neki ez presztízs kérdés. Engem kiröhögött, amikor mondtam, hogy mindent kp-ra veszek, egyösszegben, és feltöltőkártyás vagyok, egyedül egy mobilnet flottás "előfizum" hűség nélkül.
21-23 körül fizetett előfizetéssel. Kiszámoltam, 2 év után 528 ezret fizet ki az i8plusért! Úgy, hogy gyakorlatilag 1 óra beszélgetés van benne az előfizetésbe, meg valami 5 giga net, meg asszem korlátlan social pass.
Utána meg valami bődületes percdíj ugrik rá, az sms díjról nem beszélve. Pedig van nekik benne otthoni tv meg internet meg mittomén. Utána 3 havonta kapcsolták ki, mert nem tudták fizetni a havidíjat, mert az egész családnak kellett hirtelen, még hitelre noti is, meg mittomén, és EZ MILYEN JÓ ÜZLET.De amikor bementem adatot egyeztetni, ott is sorban álltak a nepáliak a 25 ezres havidíjú törlesztőkkel, a saját fülemmel hallottam, új ÁJFON 9-ESRE! Vagy miez! Mert pont felhívták őket, hogy hol vannak és nagy büszkén mesélte, hogy most hozzuk ki az új ájfón 9-est.
Na kb. eddig tart az emberek értelmisége.
Nem a tudatos vásárlóból élnek meg ezek a nagy cégek, akik tisztában vannak vele, hogy menyit telefonálnak, mennyi net kell, aztán meg máshol megveszik mondjuk 0% kamatra ugyanazt a telót, és mondjuk 2 év alatt nem 528 ezret fizet ki valamiért, amit ki se használ, hanem mondjuk 300 -at. Lehet havi szinten elenyésző a különbség, de év végén nekem jól esne ebből a pénzből elmenni síelni akár...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Elég megnézni egy BOLGÁR telenor, kb xaréhúgyé hozzád vágják a legdurvább telefonokat, ha aláírsz két évet és a csomag ár, átszámolva kb 7000 ft, ami ugyanaz, mint az itthoni 19 ezres, amiben minden korlátlan.
Ez azért van, mert megvan nekik engedve, de "nép" meg elviseli. Áhh mindegy. A lényeg, hogy igazad van, ettől független, én kp veszem, szolgáltató függetlenül. Kenjék a hajukra a rabláncukat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest