- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Androidos fejegységek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Ezeket a teszteket én is be szoktam dobni egy-egy topicba okulásképp.
De inkább azoknak akik szerint 35-65W-ból is ugyanaz a kraft jön ki, mint 95-120-ból.Viszont itt ehhez a TDP felül van bírálva (Z-s lap). H-s lapban nem fog kifutni belőle, max a pár másodperces short TPD-ig, ami magasabb lehet... de ezt meg gondolom konfigurálni ajánlott ilyen gépeknél.
Ettől függetlenül még így is egyetértek, a 90W nem lett nagyon túltolva hiszen más is fogyaszt a gépben.
De gyanítom ezeken nem fog napokon keresztül render futni, hogy mondjuk 80W körül, közel maxon főjön a táp hosszú ideig. -
Graphics
Jómunkásember
Egy linket dobsz erről a tényről ?
Az azért remélem világos, hogy ez a termékvonal nem a csúcsteljesítményről, és annak kiautózásáról szól...
Mivel külső tápos megoldásról van szó, ezért nem lehetetlen az sem, hogy létezik hozzá és lesz is hozzá nagyobb kocka. Habár erre nem találtam leírást.
A cikk is azt említi, hogy akár 65W TDP-s processzort is tehetünk bele.
Feltehetőleg BIOS is egyedibb a felhasználási terület miatt.
[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Graphics
Jómunkásember
Ja, biztos hülyék a mérnökök... Dehogy lesz kevés.
Amúgy fogadhat, tehát nem kötelező azt tenni bele De simán menni fog.
[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Félkonfig - AMD Ryzen 7 5700X3D, ASUS ROG STRIX B550-F GAMING, 32GB RAM
- 6.gen core i5-ös Dell dektop leárazás!!! AkciÓÓ!
- PC alkatrészek, komplett gép háttértárak nélkül eladóak - Ár megegyezés szerint
- Felújított Full HD Gamer PC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest