Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kchris78

veterán

"Az egyen sajat ertekrendjenek a fuggvenye, hogy mit van ertelme megvenni es mit nem.
    Raadasul ehhez se nekem, se neked nincs semmi kozod."
    Azert kellene egyfajta tarsadalmi szolidaritas 1-2 dologban szerintem. Pl hiaba van valakinek penze olyan dolgokra amibol keves van, ha csak azert is hasznalja ezeket a dolgokat foloslegesen pl energia akkor mindenkinek IS dragabb lesz.. Pl kavet latom ilyesminek, az emberek egy resze csak felvagasbol issza es igazabol koffein kivonatot is ihatna mert nem erdekli csak hogy usson es barmilyen barna lottyot meginna .. Igy sokkal tobb kavera van igeny ami viszont feljebb hajszolja az arakat igy dragabb lesz mindenkinek. Nyilvan jogilag nem tamadhato hogy az ember mire kolti el a sajat penzet, erkolcsileg sok esetben megkerdojelezheto.

"De ez nem ezzel van a baj hogy leírod hogy miből mit mennyit veszel csak hogy véletlen se hagynád ki belőle hogy mennyi pénzért teszed "
    Szerintem el kellene engedni ezt a vonalat. Par eve voltam az USA-ban exem nagynenjenel es olyan buszke volt hogy az ottani exem unokatesoi mit ertek el ott, o neki is feltetlen muszaj volt hozzatenni hogy X haz Y auto dehogyaz mennyi dollar is volt... Megjegyzem magyarul _NEM_ sikerult mar oket megtanitania (ok ott szulettek) de semennyire sem, ez szomorubb volt... oke hogy ott elnek, de megis edesanyakent.. nekem fura volt.

Új hozzászólás Aktív témák