- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Változik a CPU-k csomagolása az EU-ban
- Fujifilm X
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁdiBá
veterán
válasz
wwenigma #1050 üzenetére
Én egy átlagos user vagyok. Jó meg kafa az új AMD processzor. Csak engem nem győzött meg, mert ezt a teljesítmény játékokban mi már 2 éve élvezzük az Intel vonalában, legyen szó a 6700K-7700K-ról, amik 4,6-4,8Ghz könnyedén mennek.
Nekem egyik oldalon se kell 8 magos processzor, hanem csak 4 magos veszett gyors.
Úgy hogy fejet hajtok a próbálkozás előtt amit a pirosak csináltak most, engem nem érdekel.[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
válasz
Malibutomi #931 üzenetére
Az utóbbi években, nem igazán volt miről beszélni az AMD háza táján.
Én őszinte leszek, még mindig szkeptikus vagyok bizonyos játékok kapcsán, de érhető, hogy rengeteg olyan program van a piacon ami elsősorban a rendkívül magas órajelet előnyben részesíti mint a sok sok CPU magocskát.
Személy szerint én is láttam BioShock tesztet ami nem egy mai program és közel 15% lassabb volt a R7 1700X Cpu, míg vannak olyan programok ahol fej-fej mellett halad egy i7 7700K-val, sőt ha munkáról beszélünk egyértelműen jobb az AMD.
Itt már tényleg csak a vásárlón múlik mit részesít előnyben.
Én személy szerint nagyon nem látok még realitást a 8magos CPU-kban.[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
Ez mindig ilyen lesz, mindig ilyen volt az informatikában.
Következő árcsökkentés az nvidia és az AMD nél kell hogy megvalósuljon az új szériák érkezésével.
Most akkor engem is átvágott az nvidia mert 1 hónapja vásároltam 225 ezeré GTX 1080?!
Nem ez hülyeség, én tudtam mit veszek és hogy milyen bukó van benne.
Ez mindenki tisztában is tartja aki ilyennek adja a fejét.ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
-
ÁdiBá
veterán
válasz
rambustibi #225 üzenetére
Nekem már az nagy szó hogy lesz AMD 100 ezer felett.
Nekem a fölött van a szegmensem CPu ba.
De amugy meg várd ki a végét.
Viszont a masik problémám az AMD vel a gyér alaplap felhozatal.
Az elmult két évben voltam csak Hero alaplap parti de altalaban mindig Extreme volt a szériám.
Sajnos hasonlo kaliberű minőségű alaplapot nem szerettek csinalni AMD alá.
Most hátha azt is orvosolják.[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
válasz
rambustibi #197 üzenetére
Te nem unod még? Intelnek a 6900K tudod mikor fejlesztés? Én a helyedben csöndben ülnök, és örülnék. Mert azért az Intelnél picit többen ülnek az asztal elött. Lásd nvidia. Jön az új radeon. Ő már mondta fiúk akkor 6 nap mulva jöjjön a 1080Ti. Megint eltapossa a Vegat aztan megint siras lesz hogy 300 ezer az nvidia kartya. Nyilvan te ennek örülsz.
Arról nem beszélvr hogy a Voltárol tart már előadást.
Úgy hogy ha picit feltámad az AMD a koporsóból High-Endbe az nekünk jó. Utoljára 8 éve volt AMD azóta semmi. Mióta a Core2 szétverte őket nem tudtak felállni. Az pedig nem ma volt ám.[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
válasz
rambustibi #5 üzenetére
Viccelsz? Nem 120 ezeré veszek i7 hanem 90 ezeré ha az amd nem szarja el?!
Ennél édesebb nem lesz nekem mint most végre talán 10 év után eléri az i7 szintet.[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
Új hozzászólás Aktív témák
ph Nagy nap ez az AMD-nek: hivatalosan is bejelentették a Ryzent. Ha jól sikerül, újra versenyt hozhat az asztali gépekbe szánt CPU-k világába.
- Nintendo Switch 2
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Változik a CPU-k csomagolása az EU-ban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest