Új hozzászólás Aktív témák
-
tothja
csendes tag
válasz
rambustibi #5 üzenetére
"Minden elismerésem az AMD-nek "
Hát nem tudom, azért, hogy 5 év után talán fel tudnak zárkózni az intelhez?
Nv-hez nem sikerült az RX-ekkel, de talán CPU vonalon sikeresebbek lesznek."Most is keserű lehet a szőlő a másik oldalon"
Te örülnél annak, ha a "másik oldalon" rossz lenne az embereknek csak azért, mert...
Tényleg, mIért is? -
nubreed
veterán
válasz
rambustibi #5 üzenetére
Semmivel nem keserűbb mint mondjuk 1-2-3-x éve. Az Intel pozícióit ez nem fogja megrengetni. Ettől persze még drukkolok én is AMD-nek, mert nem jó a piacnak ha csak egy szereplős.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
törölt tag
válasz
rambustibi #197 üzenetére
Öcsém te egy mekkora tinó, vagy ez hihetetlen.
-
BiP
nagyúr
válasz
rambustibi #147 üzenetére
Utálom az ilyen unboxing videókat. Mindig úgy dobálják meg tépkedik a cuccokat, mintha egy értéktelen valamit kapott volna, ami nem is tetszik neki, nem értékeli.
Konkrétan ez a videó igénytelen is, biztos csak első akart lenni. -
Kroni1
veterán
válasz
rambustibi #225 üzenetére
Azért azt is tegyük hozzá, hogy másként értelmezik a TDP-t a két cégnél:
Egy korábbi AMD-s bemutatón mutatták a 95W AMD és a 140W intel procival szerelt gép azonos terhelés alatti fogyasztását, és meglepő módon közel egyforma volt a kettő..
Ettől függetlenül szerintem elég jó lesz ez a Ryzen, még akkor is ha a független tesztekben esetleg egy kicsit más lesz a kép. Akinek nem okoz lelki problémát, hogy egy AMD gépet birtokol, annak életképes alternatíva lesz jó ár/érték arányban. Mondom ezt úgy, hogy az elmúlt két évben szinte csak Premiere Pro-ra használt FX-8320@4.5GHz gépemmel is teljesen meg vagyok elégedve.
Az olyan kijelentéseken viszont kínomban mindig felsikítok, hogy az intel most összesz@rhatja magát meg hasonlók. Azért tudjuk, hogy a két cég nem egy kategória, szerintem már az is bámulatos eredmény, hogy végre az AMD a 10x akkora méretű intel közelébe tudott férkőzni! Az eddigi gyakorlat szerint viszont ennek ellenére (egy minimális intel árcsökkenést leszámítva) szerintem nem sok minden fog változni a piacon. Továbbra is az intel fogja a nagyobb haszonnal eladni a processzorait, az AMD pedig ahogyan a korábbi jól sikerült CPU és VGA szériái idején sem igazán tudta megszorítani (sem profitban sem eladásban) az intelt/nV-t, úgy most sem várható ilyesmi. A korábbi gigabüntetése ellenére az intel a mai napig nem riad vissza a tisztességtelen módszerektől, ennek is köszönhetően pl. a notebook piacon hagyományosan alig van jelen az AMD, Carizzo-s laptopból kb. 3db volt kapható itthon. Valami nagyon nagy csodának kéne történni, hogy ezúttal jobb legyen a helyzet, de én nem várnék ilyesmit.
[ Szerkesztve ]
-
Vesa
veterán
válasz
Ez már az eszetlen rajongásnak sem a jobbik verziója...
A tudomány a valóság költészete!
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
[MODERÁLVA]
[ Módosította: tiv83us ]
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
ÁdiBá
veterán
válasz
Nekem már az nagy szó hogy lesz AMD 100 ezer felett.
Nekem a fölött van a szegmensem CPu ba.
De amugy meg várd ki a végét.
Viszont a masik problémám az AMD vel a gyér alaplap felhozatal.
Az elmult két évben voltam csak Hero alaplap parti de altalaban mindig Extreme volt a szériám.
Sajnos hasonlo kaliberű minőségű alaplapot nem szerettek csinalni AMD alá.
Most hátha azt is orvosolják.[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Ezt majd meglátjuk.
PS5 Pro + PS VR2 <-> 65” S90C <-> MacBook Pro 14” M4 Space Black
-
Vesa
veterán
válasz
rambustibi #5 üzenetére
"Most is keserű lehet a szőlő a másik oldalon
"
Miért mikor volt még az? 10éve készülnek nagy dobásra, ígéretekből annyi van, hogy ki se látunk belőle. Majd meglátjuk a teszteken. Továbbá miért nézi hülyének mindenki az Intelt? Komolyan gondoljátok, hogy nincs olyan szinten az ipari kémekdésük amivel ne tudnának már mindent a Ryzenről, és nem készültek fel rá? Biztosra veszem, hogy van a tarsolyban olyan lapka, melyet ilyen esetekre tartogatnak. Hiába verne rá pár %-kot az jelenlegi Intelekre, 2 hónapot sem adok és az Intel kijön valamivel, ami bedarálja szegényeket.
Nem vagyok Intel fan, semmilyen fan nem vagyok, maximum objektív. Kizártnak tartom, hogy az Intel nem készült fel már régen erre az eshetőségre.A tudomány a valóság költészete!
-
ÁdiBá
veterán
válasz
rambustibi #197 üzenetére
Te nem unod még? Intelnek a 6900K tudod mikor fejlesztés? Én a helyedben csöndben ülnök, és örülnék. Mert azért az Intelnél picit többen ülnek az asztal elött. Lásd nvidia. Jön az új radeon. Ő már mondta fiúk akkor 6 nap mulva jöjjön a 1080Ti. Megint eltapossa a Vegat aztan megint siras lesz hogy 300 ezer az nvidia kartya. Nyilvan te ennek örülsz.
Arról nem beszélvr hogy a Voltárol tart már előadást.
Úgy hogy ha picit feltámad az AMD a koporsóból High-Endbe az nekünk jó. Utoljára 8 éve volt AMD azóta semmi. Mióta a Core2 szétverte őket nem tudtak felállni. Az pedig nem ma volt ám.[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
zzola
titán
válasz
rambustibi #147 üzenetére
-
válasz
rambustibi #14 üzenetére
Nagyon jó, szakadtam!
Jó hír, várom a teszteket, és feltöltöm a popcorn készleteimet!
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." ELADÓ CUCCOK HA-n: Streacom F7C Alpha V3, Silverstone GD05 + GD06, vadiúj 45-ös Bugatti és VANS surranók
-
-
olle
senior tag
válasz
rambustibi #111 üzenetére
Még jó hogy nem a létezését kérdőjelezik meg.
2 db FX 4100 at összeragasztva? Nyomokban 2 db 6300 al?
[ Szerkesztve ]
ASUS ROG Strix B650E-F Gaming. AMD Ryzen 9 7900X (OC) 5.5 Ghz. AMD Radeon™ RX 6950 XT Phantom Gaming 16GB OC
-
h1mpi
félisten
-
Solten
őstag
-
ÁdiBá
veterán
válasz
rambustibi #5 üzenetére
Viccelsz? Nem 120 ezeré veszek i7 hanem 90 ezeré ha az amd nem szarja el?!
Ennél édesebb nem lesz nekem mint most végre talán 10 év után eléri az i7 szintet.[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
Fred23
nagyúr
válasz
rambustibi #14 üzenetére
Mennék lomizni!
-
Omli85
őstag
válasz
rambustibi #45 üzenetére
No csak nem visszatérsz egy kis OC mókára ?
Osztán kihajcsa e majd vagy nem hajcsaki?
Én kivárok a tesztekre de úgy érzem talán sikerül méltó utódot találni az öregecske FX-nek.
ASUS TUF GAMING X570-PLUS, AMD Ryzen 7 5700X , RX Vega 56@64, CRUCIAL 16GB Ballistix Sport LT DDR4 3200MHz CL16, Seasonic PRIME 1200W
Új hozzászólás Aktív témák
ph Nagy nap ez az AMD-nek: hivatalosan is bejelentették a Ryzent. Ha jól sikerül, újra versenyt hozhat az asztali gépekbe szánt CPU-k világába.
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- bohlnorbi károsultjai
- Samsung LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gaming notebook topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok