Új hozzászólás Aktív témák
-
LackoMester
addikt
gondolkodtam,h.lecserélem a HD4870-es karimat,1 ilyen karira,de nemigazán látom értelmét,az elsö tesztek alapján nincs nagy különbbség a 2 kari között(max. 10%).
Lényegében ez 1 tuningolt 4870-es,jobb memókkal....
Ja és nem is tudtam ,h.a HAWX-ot 10.1-ben nyomom....egész jól néz ki,de a földhöz közeli textúrák csúnyák.... -
Lenry
félisten
60K-ért egy ekkora állatot? wow... lehet ideje lesz lecserélni a 7900GTO-t
-
urdongo
tag
válasz
VaniliásRönk #41 üzenetére
Csak a GTA 4 miatt kell 2 GB-os
és igen...egy játék miatt képes vagyok kifizetni akár azt a 6-8 ezer forintos felárat is.
-
Lemaradtam a hírről
Várom a PH! tesztet. -
-
Sundesz
addikt
Computerbase tesztét átolvasgatva látszik, hogy a GTX 275 és a 4890 fej-fej mellett van, talán előbbi kicsit gyorsabb, de drágább is. Viszont ami érdekes, hogy a GTX 275 gyorsabb mint a GTX 280, ez eléggé félreveztő lehet egy mezei vásárlónak, aki a számozásból indul ki.
-
urdongo
tag
Én amondó vagyok, hogy engem nem győzött meg ez a 4890....persze ha lenne belőle egy 2GB-os HDMI-s Vapor-X-es kivitel. Akkor máshogy gondolkodnék.
meg amúgy a jelenlegi Scytche hűtőmmel simán el lehet érni ezt az órajel tartományt egy 4870-es nél is.
Egyébként azt sajnálom a legjobban, hogy ez a kártya még mindig nem döngöli egyértelműen földbe az nVidia egymagos ászait. Pedig ezt vártam tőle.
-
CriticalHit
addikt
VPU Recovery hiba miatt lehet szívni nagyokat ezzel is.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Teszt ezen a héten biztosan nem lesz. Mindenesetre Fless ezerrel dolgozik rajta.
-
Enton
addikt
HA nem a tegnapi nap utórengése, akkor tesztet a népnek, nameg X2-t belőle de rögtön.
-
mephi666
nagyúr
régebben jobban tetszett a helyzet: savage3d, matrox g400, tnt1-2-k meg voodoo-k nyomultak ezerrel főleg... 3dfx glide-os játékokban feszítettek a voodoo-k, d3d-ben a tnt-k, savage-ek az s3tc-vel, matrox-ok meg a hihetetlen képminőséggel ejtettek ámulatba mindenkit
mindegyik cég mellett szól valami... aztán mióta 2pólusú lett a piac, kicsit megváltozott a helyzet... pár éve, amikor megvettem a 7300gt-met, a gef2mx200 után csak pislogtam, hogy hűűű milyen effektet, meg mekkora erő van abban a kártyában... 7300gt->9600gt váltásnál nem éreztem ilyen óriási különbséget... igaz itt jóval kevesebb generáció telt el... lassult a fejlődés tényleg... az optimalizálás meg sokat romlott mindenhol... :S
-
HERR Z
veterán
amire ki lett találva(gtx260216sp lenyomása) arra jó, sőt tuningolva 280-285 ellen is, viszont.....lehet alapon egy gtx275 jobb választás haz azonos pízért lesz
-
64b0r
aktív tag
Azért jó kis önkritikát gyakorol az AMD. A kártya összes hőleadó felületéből "lángok" csapnak ki.
Egyébként jó, hogy megjött a cucc, remélem jól lenyomja a többi kártya árát. -
Solten
őstag
-
tzsolesz
nagyúr
Na de szép jószág.
60W idle fogyasztás????
hogyan is?
-
priti
addikt
Egymás hegyén hátán vannak teljesítményben a karik, teljesen összefolynak a sorozatok, mindkét oldalon, én nemtom régen is így volt csak nem foglalkoztam vele ennyit
Őrület, hogy mekkora árkülönbség van effektíve totál teljesítményazonos kártyák között.
Megvettem annó használtan 60k -ért a 9800GX2-őt, most eladhatom mondjuk 50 körül majd vehetek 60-70 között ilyet, vagy használt 280GTX-et, tiszta egyhelyben járás van nem? Vagy én érzem rosszúl? Egyszerűen nincs valós teljesítménynövekedés csak a marketing megy ezerrel, 5 % teljesítménytöbbletet osztanak százfelé... Mért jó ez -
Valty
aktív tag
Mondjuk én nem ismerem a Pixmania-t, de akit esetleg érdekel, akkor itt van már raktáron
-
Peter13
senior tag
Azért nem annyira paper launch, errefelé már lehet kapni, pl itt:
http://www.novatech.co.uk/novatech/specpage.html?NOV-275#
(sorry, linkelés letiltva)
Ugyanit van 4890 is, kb hasonló árakon...az oldal azt írta a ma reggeli hírlevelében hogy elég fej-fej mellett megy a két kártya 3dmark-ban (20K körül), szóval én is nagyon szívesen látnék már egy tesztet...Link a hírlevél HTML verziójához...elég csúnyán megrántották azt a magot
http://www.novatech.co.uk/novatech/e-weekly.html -
mephi666
nagyúr
válasz
venember83 #13 üzenetére
hehe... nekem is megfordult a fejemben...
vagy csinálni belőle x3-at... ahhoz mekkora nyák kellene már
-
venember83
nagyúr
4890 X2?
-
mephi666
nagyúr
...akkor mostantól jöhet majd az 5-ös sorozat
másik oldalról meg a gtx300-as
-
elnézve a GTX275-ös paper launchot, azért nem annyira kényelmetlen az nVidia pozíciója...
-
Devid_81
félisten
Az a DX 10.1 es rész kicsit kemény volt nekem, de azt értem, hogy "új" AMD-ATI kártya van
Tesztet, tesztet, tesztet a népnek!Szerk: newegg.com
-
mephi666
nagyúr
szép adatok... a mem. órajel elég betyár
amúgy a képeken mindenhol 4870+4870x2 vannak... jó lenne teszteken is látni a 4890-et mielőbb
kíváncsi vagyok, hogy mennyi pluszt hoz a 4870-hez képest... és hogy áll a gtx-ekkel szemben
-
gyiku
nagyúr
jo kis cikket rittyentettel Abu
-
Zalaymate
senior tag
Végre!!!!!
Hogy vártam már!
Bár nem vételileg érdekel,hanem hogy jól megnyomja a HD4870 árát!
Májusban szerintem már 40-45K környékén lehet kapni új 4870-et!
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az NVIDIA újra kényelmetlen pozícióba került.
- EAFC 25
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest