- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Bluetooth hangszórók
- Micro Four Thirds
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
mickemoto
őstag
válasz
qpwoeiruty #34 üzenetére
Na ne legyünk már ennyire naivak,hogy ha egyszer hazaviszi az ember a játékot és kipróbál tucatnyi driver-t és beállítást,szerkeszti a config file-t,meg még ki tudja mi egyebet meg nem próbál de az a fránya játék csak nem akar még csak menni sem rendesen és ezek után őkarmakksegga azt nyilatkozza hogy márpedig a játék jó, ő pedig nagyon ügyes volt és minden rendben akkor ezt el is kell hinni
A másik hogy mindenki szidja a pc-s piacot hogy nem éri meg kiadni pc-re játékot mert nem veszik meg elegen meg stb.-stb., Szerintem meg épp az ellenkező oldaláról generálódott az egész, mivel semmirevaló, összecsapott,agyatlan, bughalmaz játékokat kókányolnak össze, ezért azt naná hogy nem veszi meg senki.
Csakhogy a kiadókat ez nem érdekli csak a minél nagyobb haszon minél kevesebb ráfordítással, amire a konzol épp megfelelő. -
pete_21
addikt
válasz
qpwoeiruty #34 üzenetére
Én is olvastam. Röhögtem is volna rajta, de már ahhoz sem volt kedvem.
Ha tényleg egyeztettek volna, semmi probléma nem lett volna a játékkal. És ha tesztelés során is minden jól ment volna a régi driverrel, és csak az új illesztővel lenne gond, akkor meg elég lenne visszatenni egy korábbi drivert, és minden szép lenne. De nem így van. A régiekkel sem jobb a helyzet semmivel.
És az AMD reagált a leggyorsabban, kiadtak egy gyorsjavítást a driverhez. Ha tényleg egyeztetett volna az ID az AMD-vel, nem gondolod, hogy már rég benne lett volna a 11.9-es Cataban ez a javítás? Semmibe nem telt volna beletenni ezt is, úgy, ahogy a 11.10-es Preview 2-be is beletették pár napon belül. És jobb esetben pedig játékfejlesztők a legfrissebb, még fejlesztés alatt álló driverrel is tesztelik a játékot, amit itt látható módon nem tettek meg.
MOD: Pedig az ő hibájuk. Az AMD miért adna ki egy szarul működő WHQL drivert, csak azért hogy utána egy preview-t is kiadhasson pár nap múlva, amit igencsak félnek feltenni az emberek...? -
törölt tag
válasz
qpwoeiruty #34 üzenetére
"A tesztelés során használt driverrel pedig minden szépen és jól is működött, a legújabb AMD driverrel viszont nem."
Ehhez képest azt mondta Carmack, hogy a régi driverekkel tudottan nem fut rendesen a játék. Egyébként ebben nincs semmi önellentmondás ugye. Hazudik, ez tisztán látszik. És alapvetően ezzel idegesítette fel a PC-seket, nem azzal, hogy bugos, játékélménymentes hulladék a játék.
-
WayneGace
őstag
válasz
qpwoeiruty #34 üzenetére
Persze. Ha ez igaz lenne, akkor annyi lenne a megoldás, hogy a korábbi drivert visszatenni. Vicc az egész. Mindenki hibás, csak ők nem. Egyébként kíváncsi vagyok, aki nem jár ezekhez hasonló fórumokra mit szól, ha látja, hogy a gépe megfelel, de a játék nem fut normálisan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Bethesda kiadta a Rage pc-s javítását, ami kijavít néhány kellemetlen hibát.
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Update 05.11. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest