- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kansas
addikt
Az hogy a hiba nem egyedi, nem jelenti azt, hogy általános.
A magam példáján: nekem az RX 480(Nitro+)-on és a RX5700XT(Pulse)-on is rendben működik/működött a funkció, monitorra is, TV-re is. Mondjuk nekem erősítőm pont nincs...
Azért először gondolj a konkrét kártya hibájára, mielőtt design hibát kiáltasz - ha teljesen új, vidd vissza és kérj cserét, mielőtt azt az extra ~20-30e-t kicsengetnéd a 2070S-re."Lehet, hogy túlárazott az nVidia, attól füg honnan nézzük, de ott legalább minden működik gond nélkül és nem kell vele felesleges köröket futni." Aha, persze... ja, nem. Ajánlom az NV driver fórumot(link lentebb) körülnézésre, hogy ők mivel szopnak az új szériás kártyáikon.
Pár példa:
Don't buy a 144hz Monitor if you run Windows 10/Nvidia
Asus RTX 2070 OC crashes every game@(#342)Cifu: no igen, nekem se a szívem csücske az új GUI(ha rajtam múlna, a mai napig ATI Tray Tools-szerű felületet használnék, pedig az épp annyira le van ragadva a múlt évtizedben mint az NV jelenlegi felülete), de pont a 19.12.3 óta nekem az összes addigi driveres gondom megszűnt. Az RX 480-nal pedig soha nem is volt semmilyen driver-problémám - egész az 5700XT-ig nem értettem, milyen AMD driver gondot haluzott be magának minden NV-hívő(leginkább azok, akik életükben nem láttak még AMD drivert, csak hallomásból tájékozódnak).
Igen, az új RX5700 széria valóban meg van/volt verve driver problémákkal, de javul a helyzet folyamatosan, és az új felületet is meg lehet szokni egy idő után. Én még olyan kommentet is láttam ahol az NV hívő irigykedik az AMD driver felületére, igaz, nem a legújabbra, hanem az egyel korábbira.
Egyébként ha körülnézel az NV driver fórumon, ők is meg vannak verve bőven hibákkal, csak úgy tűnik kussolnak róla más fórumokon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Gurulunk, WAZE?!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Apple iPhone 17 - alap
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti SUPER AERO OC 16G - Alza garancia 2027.11
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X Videokártya
- GIGABYTE RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 EAGLE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- MSI RTX 2070 SUPER GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya
- ASUS ROG-STRIX-RX5700XT-O8G-GAMING RX 5700 XT 8GB GDDR6 OC PCIE
- Ipad Air M2 11" // Wifi+Cellular // Számla+Garancia //
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest