Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kengyel
nagyúr
Az értékelések változóak, a játékot viszont várom.
-
Rison77
senior tag
Én azután rendeltem elő a játékot miután az early access videók kikerültek youtube-ra. Azok alapján tökéletesen kellene futnia a játéknak egy 4690k-gtx970 párossal. Így nem volt akadálya, hogy megbízzak benne. Viszont közel sem úgy fut ahogy azokon a videókon, előfordul textúra villogás, elég maszív fps droppok. A mai nvidia driver sem sokat segített, fraps-al nálam továbbra is error-t dob ki.
-
Carlas
senior tag
-
Carlas
senior tag
Hát nem tudom eddig amiket láttam pc gameplay, ott atom nagy helyszínen, robbanásokkal sem akadt. TheVR videóban sincs semmi. Nekem most jön de egy gtx970-en nem hinném hogy akadna. Kell a gép neki, nekem is van ismerősöm aki sok játékot szid hogy 4gb ramon meg a 40e-es kártyáján miért akad, és hogy szar optimalizálatlan. Majd felrakom és annak hiszek ha úgy van de a látott videók alapján akkor mindenkinél kellene akadnia.
-
Reaper
őstag
Szerintem pont jó, poénos ez a videó, nekem a jó öreg Serious Sam, és Duke Nukem ökörködések jutottak eszembe róla.
-
Hat nem vokoda ezerta videoert.
-
dhstyle
tag
arról persze nem híreznek , hogy Xboxoneon kemény 20 fpsre képes a játék sokszor és ps4en se rózsásabb a helyzet
.. ez azért elég kemény.. és állítólag még PC-n se fut valami jól
aztán lehet az első napi patch mindent megold bár erről nem találtam még leírást.
-
Rison77
senior tag
Steamen elég szép számban vannak negatív értékelések különböző futási problémákkal. Reggel csak kitömöríteni volt időm, remélem nem fogom szívni miatta a fogam.
-
akooos
veterán
Directed by Micheal Bay?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A játék időközben megkapta az első értékeléseit is, amely alapján nem tűnik rossznak a végeredmény.
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpársportok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Társasjáték topic
- Kuponkunyeráló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED, 2026.10.03-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- PS5(DS5) Hall effect és Xbox Series TMR analóg analóg csere
- Tégy ajánlatot: VESZEK Azonnal Playstation 5 - PS5 (ps4 , Switch, Xbox is), Kontrollert, játékot
- Szép állapotú Xbox Series X 1TB egy hónap garival
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest