-
PROHARDVER!
Google Pixel 7 | 7 Pro topik
(szerkesztés alatt)A topicban bárminemű termék hirdetése, árulása, kínálása TILOS!
VOLTE alapból működik VOWIFI nincs***!
5G a decemberi stabil kiadás óta van!
(**VoWiFi beállítást igényel, leírás itt, de nem mindig mindenkinek működik)
Specifikációk, tesztek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frederic
tag
Akkor ha jól veszem ki a leírásokból, nem éri meg az árát? Ezen az árszinten vannak jobb minőségű termékek?
-
Frederic
tag
válasz
vadászcsiga #4235 üzenetére
Szia!
Lehet én vagyok a béna de csak 1 véleményt találtam összesen.
-
Frederic
tag
Sziasztok!
Egy kicsit megtörném a fogyasztás témát. Szerintetek érdemes megvenni a Pixel Buds Pro-t a telefonhoz? Ha nem kinek melyik vezeték nééküli füles jött be?
-
Frederic
tag
Sziasztok!
Friss tulajként szeretnék segítséget kérni milyen szellőzőrácsba rögzíthető autóstartót tudtok ajánlani? Ideális esetben wireless töltési opcióval, sajnos a jelenlegi tartó pont a hangerő gombnál fogja meg a telefont és emiatt alkalmatlan. Köszönöm az ajánlásokat.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Google eddigi legerősebb készülékei jól átgondolt specifikációval, elegáns és egyedi dizájnnal, de aránylag borsos áron futottak be.
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest