- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Amazon Fire TV stick/box
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
RyanGiggs
őstag
válasz Malibutomi #29 üzenetére
Így van, lényeg, hogy alacsony kategoriaban is erkezik a freesync/async.
A monitorom (Samsung 22SA350) lassan 4 éves, tehát jövő karira lehet benevezek egy újra, nyilván ami tudja a freesync-et. Nekem elég lenne a mostaninál egy picivel nagyobb (24"), és maradhat a FHD!
-
Ren Hoek
veterán
Árban akkor is volt fejlődés, mert mondom, az akkori árért most kb +200%-ot kapok VGA teljesítményben a szar forint ellenére.
Tehát monitorban nem reális elvárás, hogy 5-6 év alatt NE ugyan azt kapjam még drágábban is? Ugyan úgy 24 colos IPS-t lehetett 55-60K-ért kapni Dell-ből akkoriban.Reálisan én egy 27 colos 1440p 144 Hz-es IPS/VA Freesync-et várnék, amire szívesen cserélnék... de úgy pang a piac, mint fing a nappaliban.
[ Szerkesztve ]
-
vigyori78
őstag
Az ára normális ,az 1 ezredmásodperces válaszidő meg kimondottan jó.
-
VIPowER
őstag
Nekem még csak AOC monitorjaim voltak (jó volt Targa is, de az már régmúlt) az első egy 17 colos CRT, ezt 11 évig használtam napi kb 12 órában minden nap, aztán lecseréltem egy 24-es AOC LCD-re, na nem azért mert elromlott, ezt használom 6 éve szintén napi kb 12 órában. Szóval nálam tartósságban eddig jól szerepel. A 17-es CRT képét jobban kedveltem ezt hozzáteszem.
-
antikomcsi
veterán
Szerintem ez ennyiért elég nagy hulladék.
Arról nem is beszélve, hogy egy páran majd megveszik a "legújabb" szériás 370X-et aztán majd csak néznek, mint Rozi a moziban. Bár valószínű fel sem fog tűnni nekik, hogy nem működik a freesync, úgy is odáig lesznek érte.
-
Ren Hoek
veterán
Engem mindig az döbbent meg, hogy 47K vettem anno egy IPS-es Dell-t újonnan. A forint is begyászult, de én 2015-re 60-80K-ért SOKKAL nagyobb előrelépést vártam monitor téren 5-6 év alatt... minthogy most vehetek egy fos TN-t, 10-20 ezerrel drágábban ugyan akkora mérettel FHD-ben...
Ehhez képest mondjuk 5-6 év alatt mennyit is fejlődött a VGA piac? Még a döbbenetesen szar forint ellenére is... hasraütésre kb +200%-al gyorsabb VGA-t kapok ugyan annyiért...
[ Szerkesztve ]
-
bteebi
veterán
Az ára teljesen rendben van, és a kivitelezés se rossz, de azért még lehetne rajta csiszolni. A minimum az, hogy tudjon 144 Hz-et, és állítható legyen a talpa - így azért érezhetően többet érne...
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
nagyúr
nekem volt monitorom ettől a gyártótól (f22). olcsó volt, és nem romlott el. úgy nyírtam, hogy egyszer levertem gép tetejéről, amit ő a panellel tompított, és nem esett jól neki.
[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
ttamashu
aktív tag
Ezekkel az AOC monitorokkal van tele minden, mondjátok már meg nekem, ezek csak ár miatt hypeoltak, vagy már jók is?
Ugyanis van nekem egy (AOC2236) még akkoriból mikor ez idehaza elkezdett megjelenni és ez valami szörnyű
Gar idő alatt is sok gond volt vele, ezt a darabot már cserébe kaptam, de valami borzalom és nem tudom elhinni hogy ami ilyet gyárt az jót is tud.Tea az élet!
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Én egyszer láttam egy Aoc-ot élőben, bővel elég is volt belőle.
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
senior tag
Az AOC G2460PF jelenne már meg végre.
-
addikt
Én még olyan monitort nem láttam, ami nekem kellene ezek között a Sync-es monitorok között.
WQHD felbontás, IPS-AHVA panel és 60 Hz frissítés. Az összes G-synces és FreeSynces monitorra ráerőszakolják a 144 Hz-et. -
nagyúr
a freesyncnek mi az alsó határa ezeknél a modelleknél?
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
lemusz
addikt
Vajon custom resolution utility-vel vagy bármi más programmal kilehet majd sajtolni belőlük a 144hz-et?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest