Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Azta! Már a régebbi gopro is tudott 4K-ban gyönyörűen felvenni, akkor ezzel miket lehet majd csinálni ?
Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
MDMA
tag
OFF, de kapcsolódik:
Azt mondjátok már meg nekem léci, hogy mivel játszátok le PC-n ezeket a 60 / 120 (240 ) FPS-el rögzített videókat.
Mert, hogy az okos TV-m még MKV-ba csomagolva se kezeli a 120FPS-t azt végül is megértem, de azért PC-n csak kéne, h legyen vami sw, ami megoldja ezt. A VLC szaggat, a WMP és klasszikus barátja ugyan nem szaggat, de csak azért mert azok mindenképpen 30 FPS-sel játszák a képet. Mondjuk 60-nál valszeg a monitorom sem tud többet, de ettől most tekintsünk el.
És mivel szoktátok a lassítási effektust bele szerkeszteni?
THX!Bocsköszi
-
Márton
nagyúr
hát a függőleges felbontás sem volt a 1080 közelében, nemhogy felette.
de hagyjuk, nincs most energiám vitázni, akkor foglalkoztam vele épp eleget, töltöttem fel natív képeket, de végül eladtam, mert munkára kell..Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Márton
nagyúr
A Yi1 felskálázott 720p-t tud 60p-ben, többször ki lett tárgyalva, én még képeket is megosztottam, senki nem cáfolta.. A 2-es más téma, mint az ára is
A gitup2 is jó vétel.Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Kr/\toS
senior tag
Én a Yi-kre gondoltam, abból is a 2esre.
Nekem az egyes van, 2 aksival rendeltem, ha nem tolom át wifin a képet, a 40-50perc menetidő még most is reális (már 1 aksival ) . Hagyott már szarban az tény, de ez elsősorban az én hanyagságom volt. Az viszont biztos hogy az 1/4 a gopro 4 silver árának, és kb 5%-al gyengébb a képe. Vagy annyival se. Persze szeressék csak a goprot azok akik akarják, csak én nem fogok 4x(2x) annyit fizetni +5% képminőségért. Meg mások se.[ Szerkesztve ]
-
szorfos
csendes tag
Ennek az olcsóbban van már jobb hype-nak én is bedőltem. Karácsonyra vettem egy SJCAM 5000X Elite-et. Gyárilag halott volt az akksija. Kollégám 4000 Wifijében 1 év után adta meg magát az akku. Vett egy komplett új 4000 Wifit, aminek az akksija nem fér bele a régiébe! Nonszensz!
A régi GoPro Hero2-esem még mindig hiba nélkül működik és bár nem olyan jó mint új korában, de még 30-40 percet bír az eredeti akksija is.
Engem nem győztek meg ezek az olcsó kamerák. Ha akkor romlanak el, amikor a legjobban szükséged lenne rájuk, azaz olyat vennél fel, amit nem tudsz megismételni, akkor totál ráfizetés volt akár ingyen is. -
sting2
addikt
20 - 30K körül van már valami értelmes, könnyen kezelhető, 1080P+60Fps kamera?..
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
Mp3Pintyo
aktív tag
Akárhány videót nézek a yi 4k és a 4k+ is szinte mindig győztesként kerül ki. A GoPro 5 olyan mint valami félkész termék amit azért kellett kiadni mert már régen jelent meg a 4-es. Lassú, rosszul érzékeli a kijelző az érintést, újraindulások, gyors merülés, drága, stb...
https://www.youtube.com/mp3pintyo AI, Mesterséges Intelligencia, Képkészítés tutorialok, bemutatók
-
ericssonfan2
tag
Drága és bizony már nem rossz a konkurencia. Meg azért az a botladozás se tett jót, szóval ez várható volt...
"A music lover listens to music with his sound system. An audiophile listens to his sound system with music."
-
Márton
nagyúr
hát igen, a yi 4k+ már 4k/60-at rögzít, ezt nem nézhetik tétlenül idén..
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest