- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Apple asztali gépek
- Google Home/Nest
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
A21
tag
válasz nylontacsko #47 üzenetére
Pumpálják bele a lóvét, mintha sose fogyna el. Ezért biztos vagyok benne, hogy ez az irány marad és növekvő tendenciát fog mutatni amint többen rákapnak. Majd ha jönnek idővel a VR videók, youtube biztos elsőként fog teret adni neki (ha nem akar lemaradni), onlyfans egész új értelmet nyer majd vagy ha majd elkezdik a filmeket és sorozatokat VR-ra forgatni, mennyire király lesz, egy továbbgondolt 3D ahol már tényleg csak a fantázia szab határt, el se tudom képzelni... én személy szerint már eléggé várom, csak éljük meg
-
A21
tag
válasz nylontacsko #44 üzenetére
előbb utóbb midenkinek be kell majd neveznie rá - sajnos vagy nem sajnos -, de nagyon erre tolják a szekeret, kicsit off, de annyira nem, a meta VR itt tart jelenleg, miket fejlesztenek: https://www.youtube.com/watch?v=CqkhjL3WvWQ
Klassz lenne valamiféle átjárhatóság a platformok között, ha már van szemcsid, akkor mehess vele metába, konferenciára, dolgozni, játszani stb..szerk: 6:20 körül van benne a szemmozgás, mimika figyelő demo
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest