Új hozzászólás Aktív témák
-
beteg
őstag
"a cikk átfogó és informatív, mi magunk nem terveztünk volna ilyet a közeljövőben, így nagyon jól jött"
attól, hogy a tesztben szereplő eszközök némelyike gyakorlatilag használhatatlan sz. izé: silány, a cikk igenis nagyon nagyon jó, hogy felkerült a PH! -ra!!! Olyan lassan terjed nálunk ez az eszközcsoport, hogy igenis nagyon hasznos, ha írtok róla!
Még akkor is, ha van olyan hazai portál, ahol "állítólag" értenek hozzá és "állítólag" korrektek (nekem nem ez a véleményem róluk), mert ott pl. csak az fórumozhat a témáról, aki már vásárolt tülük eszközt. khmm khmm. korrektség. és amúgy is, kizárólag csak ők írhatnak a témáról??de a lényeg: szerintem halál tök mindegy, hogy ki írta a cikket, ha ahhoz a PH! adta a nevét. és jó, hogy adta! ráadásúl a cikk nem marketing ízű, nem eladni akar, hanem informálni! Ha valamiben tévesen, itt a lehetőség, érveljünk!
a topikban meg esetleg ha valakinek van hasonló eszközzel tapasztalata, vagy a pc jével meg tudja maradéktalanul valósítani ezeket a szolgáltatásokat -írjon!! elolvassuk!
thxMber_19953
-
beteg
őstag
volt netgear eva8000-em. kb 1 7végét, aztán sírva dobtam el, mert:
ugye nincs benne vinyó. külső megoldást lehet, mondjuk usb-s vinyó. na ez még nem is lenne baj, csakhogy minden egyes bekapcsolásnál végig indexeli a külső vinyót, ami 700gigánál már 14 perc!!
és ok, ne legyek már annyira "igényes", gondoltam, legfeljebb majd bekapcsolva hagyom, de azon kívűl, hogy néha azért új tartalmat is kéne rá másolni, (siccc), szeret a készülék lefagyni!! sokkal több mindent nem játszik le, mint a dvico és ezt nemes egyszerűséggel úgy jelzi, hogy lefagy.. vagyis gyakorlatilag kettő napig mást sem nézet rajta szegény kis családom, mint az indexelést.
amíg élek nem felejtem el. köszönöm emeseMber_19953
-
beteg
őstag
5 db távirányítót vettem hozzá, mert baromi nagy nehezen találtam linuxo média felületet, ami lejátsza az iso-t, viszont egyik távot sem ismeri.
ja, azt nem mondtam: jó lenne egy mádia center felület, hogy ne kelljen az ágyból távirányítós egérrel kergetni a daemontools ikonjátMber_19953
-
beteg
őstag
nekem van egy Dvico Tvix M-5100SH -m. Ez már a második, az elsőt visszavittem garba, mert az ISO ban lévő dvd ket, de az mkv-ket is úgy tudja csak lejátszani, hogy közben 4x 5x megáll, lefagy, majd 8-10 másodperc után indul el újra a film.
a második készülék ugyan ilyen.
elkezdtem htpc-t összerakni de nem lett kész, mert nincs megoldás arra, hogy távirányítóval ki tudjam választani egy listából az ISO dvd filmet, amit persze le is játszik! azért ez elég lol.a cikknek nagyon örülök, mert így talán lesz itt vki, aki tud megoldást a problémámra!??
thxMber_19953
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest