Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Olcsó, gasket mountos klaviatúra a Logitech égisze alatt
- Biztosan lesz Xiaomi Pad 8
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fotós kérdések órája
- iPad topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
válasz
Dark Archon #124 üzenetére
persze, én ezt értem, csak ha egy laikus elolvassa a hozzászólásodat, lehet nem érti, ezért gontoltam, hogy kiegészítem
szerintem túltárgyaltuk
-
-
orbano
félisten
válasz
Dark Archon #122 üzenetére
úgy értem egy litium akksi nem biztos, hogy egy óra alatt le tudja adni a teljes benne lévő töltést, tehát ez csak egy elméleti ráta. de ezt csak úgy megjegyeztem.
-
-
orbano
félisten
válasz
Dark Archon #120 üzenetére
mármint amit elméletben lenne képes leadni
-
válasz
Silentfrog #7 üzenetére
Még mindig rosszul tudod, mert milliamper-óra az akkuk teljesítménye: az az áramerősség (és ennek a mértékegysége az amper), amit 1 óra alatt képes leadni.
-
orbano
félisten
kb. 5 éve kaptunk ilyen sörnyitót repi ajándékba, ami valami borsodis reklámszöveget is elnyomott közben... de jobb későn hírt adni róla, mint soha
-
SentryGun
aktív tag
válasz
#65675776 #62 üzenetére
Nagyon off, de:
Plusz van egy (régi)új kategória, amit a német terepjárós, főként újgazdag cégtulajdonosok űznek: a hullarészegségig történő ivászat, "üzleti megbeszélés + vadászat" címszó alatt. Én ezt a kategóriát utálom a legjobban... A hivatásos vadászokkal (vadgazdálkodók) semmi gondom nincs. A vadászatot sportként űzők már megint más tészta, gondolom biztos ettől lesz valaki "férfi" ezekben a körökben... -
vinibali
őstag
az első oldalon lévő egerészéses kézmelegítő ismerős
-
nemtommi
senior tag
Ezt a matrioska dolgot a 3 éves SANYO Eneloop akkucsomagom is tudta, igaz ott a 2000mAh-s AA-kat lehet felöltöztetni C és D méretben, az AAA-k külön találhatóak meg a készletben egy MDR-02-es töltővel.
-
Suker10
aktív tag
Nehéz elkülöníteni. Nem hagyják ott, persze. Ez egyértelmű, de arra is van azért példa. A szabályozásnak van más módja is, de ugye ez az egyszerűbb, és természetesen ebben van az üzlet.
Az a 2 % egészen pontosan 78 %, ez 80-ról csökkent le 1-1,5 év alatt. Magyarországon tehát majdnem minden halálos baleset gyorshajtás miatt következik be. Külföldön sem jobb a statisztika, pár százalékkal kevesebb csupán.
Más megoldás nincs, mert mindenhol nem lehet kerítés, az az állatok vonulását is akadályozná. Nem kell erre kihegyezni az egészet, felesleges erről beszélni. Ez nem a Serengeti. Jelentéktelen probléma. Sokkal több kutyát ütnek el, emberből is több hal meg így. Erről ennyit. Tudom, a gondolatmenetedet folytatva, ki kellene pusztítani az összes állatot, csak az ember maradjon. Ezzel csak az a baj, hogy nem lehetséges, velük halunk meg mi is, de valószínűleg már jóval előbb.
Sajnos a fő cél a támogatásokban kimerül, de lehet, hogy egy másik bolygón voltam eddig, és Magyarországon nagyon jó a mezőgazdaság helyzete (az állattenyésztés pl. szinte teljesen megszűnt mindenhol). Jobb lenne, ha csak álmodnám. Mindenesetre milliárdosok nőnek ki a földből, hatalmas birtokokkal. Valami magyarázatnak kell lennie. -
Dyingsoul
veterán
Na ezen jót nevettem:
"A 17 000 dolláros játékszer azonban a szakma idősebb tagjaiban legalább akkora ellenszenvet válthat ki, mint a szarvasok körében..." -
Findzs
addikt
az elég nyomi ssd lehet
idézek egy másik topikból:
"Van egy SSD írás mennyiség tesztelő fórum, [link] ahol felhasználók egy tesztprogram segítségével véletlenszerű adatokkal írják tele az SSD-t folyamatosan (majd visszaellenőrzik) és figyelik, hogy mekkora írásmennyiséget képes elviselni az SSD és hogyan változnak s SMART paraméterei és az MWI.
Néhány gyakorlati példa, hogy mennyi írást képes elviselni egy-egy ismert SSD típus:Intel X25-V 40GB: MWI par. 0-ra csökkenése: 180TB ; jelenleg 1365TB-nál járnak a teszttel
Samsung 470 64GB: MWI par. 0-ra csökkenése: 60TB; meghibásodás: 470TB
Intel X25-M G1 80GB: MWI par. 0-ra csökkenése: 147TB; meghibásodás: 880TB
Intel 520 60GB: MWI par. 0-ra csökkenése: 419TB; meghibásodás: 820TB
Samsung 830 256GB: MWI par. 0-ra csökkenése: 827TB; jelenleg 5700TB-nál járnak a teszttel
Samsung 840 120GB: teszt folyamatban írási mennyiség 43TB; MWI: 65" -
BomiBoogie
MODERÁTOR
Azért ez így erős túlzás. Az köztudott, hogy kell hagyni legalább 10-15% szabad helyet az SSD-n. Ha teljesen feltöltöd egy Win-nel, akkor lehet, hogy nem tesz jót neki, de nem is előírásszerű használat.
Szerinted miért vennének annyian SSD-t, ha csak pár hónapig tartana? Adnának a gyártók 2-3 év garanciát rájuk? Nézz utána, átlagos adatmennyiséggel hány napot jelent az élettartamuk.
-
Dyingsoul
veterán
Hát ez a vadászpuska nem semmi... Szerintem ilyesmit pár éve még csak sci-fi vagy akciófilmekben láthattunk, erre tessék itt van és vadásznak vele.
-
Findzs
addikt
"SSD-k élettartamát nem sikerül radikálisan megemelni"
az élettartalommal nem igazán van probléma, nem inkább a tárhely növelésével van bajuk és az árak csökkentésével?
-
KAMELOT
titán
válasz
BomiBoogie #102 üzenetére
Ja. Csak azt írtam jól mutat, amúgy elég magas!
-
KAMELOT
titán
Jó lett az a hangfal + gép kombó!
Állat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Androidos tablet topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- sziku69: Szólánc.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest