Új hozzászólás Aktív témák
-
tozso001
csendes újonc
Őszintén szólva (Mátrix fanként) még ha jóval olcsóbb is lenne, akkor is visszataszítónak tartanám a designt. Nem mellesleg ha nem mondták volna, hogy az a digital rain effect, fel se ismertem volna.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #5 üzenetére
A trilógia a lényeg, az új rész, az semmi.
-
Reggie0
félisten
Ha mar ilyen dragan adjak a cuccaikat, akkor igazan talalhattak volna a honlapjuknak egy europai vagy amerikai szervert, azert az nem olyan draga dolog.
-
dqdb
nagyúr
Az Angry Miao az első Cyberboard óta csak a hype-ra épít és hype-ot épít maga körül, mert nem a billentyűzeteik minőségével és jóságával tűnnek ki a tömegből, hanem a túlárazásukkal. Ha feleennyiért adnák, akkor körülbelül reális lenne az ár érte (de billentyűzetként még úgy sem lenne túl jó).
-
ztsoft
őstag
Igen, de itt a szoftver neve (nem a feladata, vagy, hogy mit emulál) szerepelt a cikkben. Így szoftver megnevezés a helyes, ellenben a hardverrel.
Ugyan így írhattam volna a konsole-t is, ami szintén egy terminálemulátor, csak más a szoftver neve (az egyik GTK, a másik QT alapokon nyugszik). -
fatpingvin
addikt
jó sz*rul néz ki... el nem tudom képzelni a kultfilm alapján miért kéne ez bárkinek...
-
ztsoft
őstag
+ #12 Yodafon
Csak halkan jegyzem meg, hogy a terminal az egy szoftver neve is, gondolom, a cikk írója is erre gondolt (nem hiába írta, hogy az átlag felhasználók nem ismerik, pedig Windows alatt is van hasonló szoftver, cmd.exe).
Visszatérve a mátrix filmhez, az első részben Neo a számítógépén is terminálban beszélget Trinity-vel. Itt kapja az utasítást, hogy kövesse a fehér nyulat.
-
dabadab
titán
A hasonló nevű, szöveg alapú bevitellel működő
szoftverthardvert az átlagfelhasználók talán már nem is ismerik
FTFY -
biscuit
aktív tag
Nem szeretek semmit és senki sem fikázni, de azé' mer' keveset gyártunk belőle (de valószínűleg egy középszer termék) 600 dollárt kérjenek (és adjanak érte) az több mint röhejes!! (Bevallom megjött korábban a gusztusom arra a madzagtalan ládzsitek klavira - típusát nemtom -, de amikor megláttam a közel 70ezres árcédulát, hát nagyot csuklottam! De ez?!?!
) Ó.. ja... A keycapok külön megvehetőek... Pf...
-
Yodafon
őstag
válasz
kakuk.tamas #5 üzenetére
en megneztem de meg mindig az vagyok viszont letagadom azt a filmet
amugy nem is tudtam hogy Tom Hanks a Terminalban "digital rain"-t nezett volna -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
kakuk.tamas #5 üzenetére
Attól a trilógia még trilógia marad.
-
ughhh
senior tag
nevetséges
-
nyunyu
félisten
A limitált darabszámban készülő Angry Miao Cyberboard Terminal ma este 7 órától lesz megvásárolható a gyártó weboldaláról, a kizárólag a billentyűzetet rejtő Base Kit ára 600, a kupakokat is magába foglaló Bundle csomag pedig 810 dollár lesz.
Ez a kupakszett ~55$ fullos méretű billzetre, magyar kiosztással gyártatva, és akkor drága helyen néztem.
-
kakuk.tamas
addikt
Szerintem mindenki addig volt Matrix rajongó, ameddig meg nem nézte a
John WickMatrix - Feltámadásokat. -
zseko
veterán
Hatszáz dollár
Azt is szemberöhögöm aki ezért kiad ennyit. Legalább nézne ki valahogy, de bűnronda.
-
biscuit
aktív tag
Végy egy átlagos klaviatúrát! Színezd meg a promóképeket úgy hogy a világítás ződ legyen! Aggy' hozzá pár idióta knájtrájdereffektet és hívd mátrixklavinak! Írj egy cikket, amiben vásárlásra buzdítod a korábban említett filmet szerető embereket, a termék megvásárlására, "kötelező" címszó alatt!
On: ettő jobb "mátrix" effektet csinál a ck 550-em, btw...
-
ztsoft
őstag
Mátrix rajongóként eszembe nem jutna megvenni a billentyűzetet. Nincs rajta semmi, ami a mátrixhoz kötné. Az említett "digital rain" meg nem is így néz ki a filmben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Cyberboard új, Terminal névre keresztelt változata a filmből is ismerős fekete-zöld színkombinációval hódítana.
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest