Mátrix rajongóknak kötelező az Angry Miao új billentyűzete

A Cyberboard új, Terminal névre keresztelt változata a filmből is ismerős fekete-zöld színkombinációval hódítana.

Az Angry Miao leleplezte az eredetileg 2020-ban piacra dobott Cyberboard billentyűzetének legújabb változatát, a Terminalt. A hasonló nevű, szöveg alapú bevitellel működő szoftvert az átlagfelhasználók talán már nem is ismerik, fekete-zöld színvilágát viszont talán még igen, hála a hackerek munkáját bemutatni igyekvő filmeknek és sorozatoknak, nem is beszélve a szimulált valóságban játszódó Mátrix szériáról.


[+]

A billentyűzet nem csak az említett szoftver nevében, de megjelenésében is a fenti alkotásokra emlékeztet, hiszen az új billentyűzet áttetsző polikarbonátból készült, sötét színvilágú házát a mérnökök az EQUALZ zöld színű házzal és háttérvilágítással rendelkező Kiwi mechanikus kapcsolóival tömték ki. A klaviatúrán nem csak a kapcsolók fénye gondoskodik a megfelelő hangulatról, hanem az eszköz felső, lefelé döntött élén elhelyezett LED panel is, melyen a Mátrixból és a Terminalból ismerős „digital rain” effektben gyönyörködhet a felhasználó. A gyártó felár ellenében gravírozott vagy gravírozás nélküli, áttetsző fekete gombkupakokat is mellékel a billentyűzethez, ami egyébként egy szerintünk kifejezetten menő, fekete-zöld színű, aktatáskaszerű dobozban érkezik a vásárlókhoz.


[+]

A polikarbonát ház nem mellesleg változás az eredeti Cyberboardhoz képest, azt ugyanis még alumíniummal burkolták be, a módosításra a látványosabb fényhatás miatt volt szükség. Szerencsére a gyártó gondolt azokra is, akiknek fontos a „van benne anyag”-érzés, ezért a billentyűzet aljára egy méretes, tükörsimára csiszolt acéllemezt erősítettek, ezzel mesterségesen megnövelve az eszköz tömegét.


[+]

A limitált darabszámban készülő Angry Miao Cyberboard Terminal ma este 7 órától lesz megvásárolható a gyártó weboldaláról, a kizárólag a billentyűzetet rejtő Base Kit ára 600, a kupakokat is magába foglaló Bundle csomag pedig 810 dollár lesz. A termékoldal egyelőre nem túl egyértelműen fogalmaz azzal kapcsolatban, hogy a drágább szettben mindkét, vagy csak az egyik kupakszettet találjuk-e meg, továbbá az is kérdéses, hogy a Base Kit árában már benne vannak-e a kapcsolók (bár szerintünk igen), biztos információkat csak a rendelés megnyitása után kapunk majd.

Előzmények

Hirdetés