- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenand
veterán
válasz
MasterDeeJay #1730 üzenetére
Nem minden DP-HDMI működik jól. Valahol nagy felbontáson nincs, kép, van ami villog.
és sajna 100Hz-ne lőttek átalakítóval -
kenand
veterán
MI8-on diplayport-to hdmi átalakítóval meg lehet oldani 100Hz-s monitorrt valamint Freesyncet?
Mostani PP-HDMI átallakítómal azt írja nincs freesync -
kenand
veterán
válasz
Steve_Brown #1713 üzenetére
Nem, mi is használjuk fiam mindkét gépében (itthon és BP-en is) Mi8 üzemel Nano fw-vel.
-
kenand
veterán
válasz
MasterDeeJay #1570 üzenetére
Lejjebb mentek az árak (na meg a forint is : ), de kuponnal még mindig jó lenne az ár/érték arány
-
kenand
veterán
válasz
scott_free #1422 üzenetére
Igen praktikerben vettem 2mm vastag 35x10mm
Hosszabb m2-es csavar kell mert vastagabb -
kenand
veterán
bios mod: Cooling2 + undervolt -ot megosztanád?
Majd kipróbálom így nem kell afterburner sem -
kenand
veterán
Egy 8-as csatin 150w ildomos ehhez jön a PCIE 75w-ja (bár az újabb szabványok többet engednek) [link] Biosban szerepel egy 270w érték, szerintem max 150+75w-ot eszik
-
kenand
veterán
Ebben a kártyában "csak" az a jó, hogy mostani árakhoz képest egy kis munkával tűrhető teljesítményt kaptunk.
Régi-de teljesen újszerű, megkímélt vagy raktáron maradt. -
kenand
veterán
válasz
snake1977 #1362 üzenetére
Ventillátorra MSI afterburner is jó, grafikonon állítható. (TPD limitet is lehet állítani), profilba menteni.
(Egyébként a BIOS-ban sem 175W a max hanem 270w) Még a elején elmélkedtünk is erről, hogy egy 8 tűs tápcsatin ezt hogy gondolták.....És a konnektoros mérésim is azt mutatják, hogy majdnem annyit tud harapni ( max 20-30W -) mint egy R9 280x 6+8-as tápcsatival -
kenand
veterán
válasz
snake1977 #1354 üzenetére
Miyconst azt írta HBM memóriák hőmérsékletét nem lehet figyelni, és 80-10 fokkal magasabb, mint a GPU.
Emiatt javasolta, hogy 70 körül menjen a GPU így a HBM 70+10 fokos...(#1360) F_Petiii
Akkor akinek fontos a CSM nélküli indítás ne moddolja a BIOS-t, hagyja ererdetiben és módosítsa a Vcore értékeket az AMD driver-ben.
-
kenand
veterán
Visszavittem, próba gari volt rá. Sajna nem biheraltamvedfig vízAIO vízhűtést
-
kenand
veterán
válasz
Kalacskepu #1319 üzenetére
Amit kifogtsm hibás lehetett. Pumpa zúgott,led vilagított, de nem volt jó a hűtés hatásfoka. Terhelésre az x5670 4.0ghzre húzva 10-20 másodpercen belül 80-85 fok volt, míg Coolermaster 212-vel max 65 fokos .Ennyire nem lehet gyenge ezért gondolom, hogy valami gondja volt a vízhűtésnek.
-
kenand
veterán
válasz
fatpingvin #1313 üzenetére
Csak a Nano desktop, arra reagaltam. Azért lett lejjebb véve, hogy ne zabáljon/melegedjen. Ha szabadjara van engedve jobb power /vrm résszel, tud zabálni de hatékony hűtés kell
De így is szuper kis kártya lett nekünk. Ha nem száll el a forint kíváncsiságból vettem volna az egyikre egy Frostflow x-et ( használtan szerzett Frostflow +, sajna gyenge volt, egy E5649/x5670-es Xeont sem tudott lehűteni)
Egyelőre jól megvagyunk a léghűtéssel -
kenand
veterán
válasz
fatpingvin #1310 üzenetére
A NANO és a MI8 biosában nincs különbség a TPD és a megengedett max hőmérsékletekben.
Maga a NANO van lejjebb véve a Furryhoz képest -
kenand
veterán
Van olyan kártyám ami ilyenkor nagy betűkkel kiírja üzenetben a képernyőre
-
kenand
veterán
válasz
juliabrilke #1278 üzenetére
Hardverapo hirdetés[link]
-
kenand
veterán
Szerintem kicsit alulfeszelve, ki lehet jönni a 2x80mmea ventivel. Egyiken úgy használjuk . Tartósabb terhelésre 75 fok max 80 , való életben játékok alatt 70-73 fok.
2x80 szerintem jobb, mint 1x92
Mivel leszedtem a bordat újrapasztáztam.
2x80-as szerver ventivel még jobb lennee de az hangos tud lenni, bar afterburnerrel lehet hangolni -
kenand
veterán
válasz
Steve_Brown #1273 üzenetére
Persze, csak azért írtam, nem teljesen idegen számomra a dolog, de régen volt, picit Blendert is használgattam annak idején, az meg használható STL modellezésre.
-
kenand
veterán
válasz
Steve_Brown #1269 üzenetére
Jövő télen majd ez lesz a program..... kitanulom a 3D modellezést (25 év használtam 3D studiot, de régen volt
Talán jön a tavasz, és sok lesz a dolgom már kinn
-
kenand
veterán
Majd bújom a NET-et, a tervet én is láttam, zsugorítani lehet ASAKA 12mmx80mm-eshez talán jó lenne, bár úgy a csavar fül is picit kisebb a zsugorítás miatt, de át is kellene alakítanom 2x92-es ventihez, mert olyanomból van keskeny ventim. Bár a alu profilos megoldás sem rossz..
-
kenand
veterán
Milyen szoftverrel tudnám úgy módosítani ezt a tervet, hogy ne csak zsugorítani tudjam, hanem a magasságát állítani és esetleg , hogy jó legyn 2x92mm-es ventinek? Tinkercad nem jó azt néztem (vagy nem jöttem rá, hogy kellene)
Nekem nem volt szerencsém használt vízhűtéssel, működött, de pocsék hatásfokon, nem tettem fel a MI8-ra. 10 fokkal gyengébb volt x5670-es Xeonon, mint egy CoolerMaster 212 vagy egy Infiniti Shiva.
-
kenand
veterán
Második 80 ill. 92 mm-es ventik a VRM bordát is fújják. 6-8 fokkal magasabb, mintva gpu. De nem gond vrm 100 fokig mehet.
-
kenand
veterán
válasz
Steve_Brown #1234 üzenetére
Én inkább moddoltam:
ver 2: léghűtés : IS Cooling 92mm 15mm magas, 2 db
Terhelésnél 70 fok bicit becsúszhat minivel rövid időre 70 fok fölé 72 volt a max.
Venti nem hangos, ház egyik ventije ami fúj a lap VRM hűtőbordáját hangosabb. (CPU venti szinkron megy de rátettem egy silencert)1cm-el alacsonyabb, mint sztenderd 25mm-es ventikkel
-
kenand
veterán
válasz
Steve_Brown #1232 üzenetére
Azoknak kell a hosszabbító akik, browler+tölcsért használnak ..... nem akarják moddolni a VGA-t....
-
kenand
veterán
válasz
Steve_Brown #1229 üzenetére
AMD driverben ki lehet próbálni és a mi jó azt a BIOS-ban átírni
-
kenand
veterán
válasz
Steve_Brown #1218 üzenetére
Kérdés le tud-e leadni elég teljesítményt, mivel így is kicsit sovány a kártyához az 1x8 a BIOS-ban látható max 270W TPD miatt.....
-
kenand
veterán
PL itt a kicsi kínaiaktól saver shipping/standard shipping "posta kerülő" (pontosabban saver EU posta) Standard gyorsabb...
(#1211) korcsi
Nálam csak egy lap megy úgy hogy CSM off, abban meg nem ilyen VGA-van...
Kínai x99 jobban megy CSM on-nal (X58 meg eleve Legacy)Szóval nem veszem észre, és jobb ha van egy kis permanens undervolt, akkor nem kell a fiamnak állítgatni, és nem melegszik annyira.
-
kenand
veterán
Jónak tűnik, nézd meg azért Furmark alatt is. Esetleg itt Firestrike jobban terheli
Szereztem egy ID-Cooling Frostflow 120 + (nem az újabb X) hűtést, X5670-es xenon procin (BCLK 166, Vcore 1.25V) próbáltam ki, de 10 fokkal melegebb volt, mint a CoolerMaster 212, így letettem róla hogy a Mi8-ra feltegyem.
Vagy hibás, vagy ennyivel gyengébb.
2x92mm-es 15mm magas ventivel sem megy tartós Firestrike alatt/Furmark sem 72 fok fölé, átlag 65 fok, idlben 35 fokGyenge forint miatt amíg gondolkodtam raja a 120 X, 11 500FT-ról 14500-ra drágult
, letettem róla
Látom nálad is SATA portos a szivattyú, azon nem lehet állítani semmit neked sem?
-
kenand
veterán
válasz
Steve_Brown #1198 üzenetére
Pontosan megkeresném a monitor üzemmód leírását, készítenék pontosan annak megfelelő customot, ha így sem megy akkor csak a Displayport-HDMI átalakítás a ludas.
-
kenand
veterán
Nem tudsz rákeresni a monitorod pontos üzemmód listájára?
Az AMD driver beállítás leírása meg itt található
Ez a Displayport HDMI átalakítás nagy szívás.....
Legjobban nekem is a DP-DP 1.2-es kábel működik egy DP képes monitoron.Mi8-at melyik BIOS-sal használod?
Naonval vagy eredetivel? -
kenand
veterán
válasz
Steve_Brown #1194 üzenetére
Egy customot sem, vagy csak a 30 Hz-t?
Egyébként a wiki szerint az 1.2 1440-ben nem csak 30 HZ-t tud
-
kenand
veterán
válasz
Steve_Brown #1192 üzenetére
Készíts at AMD driverben custom üzemmódot.
Van egy monitorom elszállt benne a HDMI és a DVI így csak VGA-n megy ott nekem is custom kell megcsinálnom a 1920x1080x 60 Hz-t -
kenand
veterán
válasz
Steve_Brown #1190 üzenetére
Pedig elviekben ott van...
ls te is ezt az irányt szeretnéd:
The cable is only one-way, i.e. DisplayPort to HDMI, not otherwise.2560 x 1080 (21:9) UWFHD (Ultrawide 1080p)
De azt nem írja hány HZ-n tudja...
AMD-ben lehet custom üzemmódot készíts egy
2560 x 1080 30 HZ-t -
kenand
veterán
válasz
fatpingvin #1187 üzenetére
Olyan szerverben használod amibe a kártyát tervezték, megfelelő hűtő rendszerrel.
Nem asztali gépben moddolt hűtéssel. -
kenand
veterán
Legyen igazatok, de egyikőnk sem használja rendeltetés szerűen...
-
kenand
veterán
Lehet EU-jogra hivatkozni, vitatkozni, de ezt írja a shop:
és amikor megvettük elfogadtuk.......Egyébként meg sajnos akármilyen házi befúvót használunk, nem rendeltetés szerűen használjuk, így már megint csak kérdéses a garancia.. ...
De ne legyen senkinek szüksége rá, menjen a kártya tartósan, addig jó amíg nem kell garival foglalkozni.
Ha valaki rendes garanciát szeretne VGA-hoz, itthon kell venni megbízható boltban...
-
kenand
veterán
válasz
fatpingvin #1180 üzenetére
A web shopon kiírt 1 hónapos gari már le is jár lassan.....
Amúgy az elején húztam rá pet palackot ideiglenesen, két kis lyuk a fekete takaróra nem jelentős modding..Ha valaki hátsó befúvást választ és nincs kihagyva a tápcsati+venti vezeték hely, érdemes toldót használni, hogy a tölcsérlevétele nélkül lehessen csatlakoztatni
-
kenand
veterán
válasz
juliabrilke #1178 üzenetére
Megfúrod a fekete alulemez takarót pl.
-
kenand
veterán
válasz
Theory66 #1176 üzenetére
Milyen okos megoldás, modern lapokon 1-2 M2 slot is szokott lenni, (kínaiakon és a 1700-ason nekem is van), de az 1366-os lapjaimban még nincs, oda max PCIe slotba mehet (az meg van sok) NVME SSD kis átalakítóba. Új olcsóbb házakban -csilii villi üveg de - max 1-2 gyenge kivitelű 2.5/3.5 hely van csak de alul, így útban lenne a "szörny" befúvónak ha alsóbb PCIe 16x slotba tenném, talán a felsőben nem...
-
kenand
veterán
válasz
MasterDeeJay #1173 üzenetére
Én használtam őket Dual 771-es alaplapnál. CPU és DDR2 FBDIMM "kályha RAM" hűtésre alaplapról
-
kenand
veterán
válasz
Theory66 #1171 üzenetére
Ilyen üres házba könnyű, nekünk van számos régi kis SSD-nk, HDD-nk, nehéz tőlük megválni, igy benn vannak azok is.
Ahhoz képest, hogy 40 USD-s proci, meg nem mai darab egész jó fizikából
(Intel 2666 V3)Cooler master EVO 212 Black edition van rajt, nem volt 57 foknál melegebb, a MI8 pedig max. 70 (2x92mm-es ID-Cooling 15mm-es venti, 25mm-esekkel még jobb lenne, de így kisebb helyet foglal)
-
kenand
veterán
Igen sajnos hozzáadja az AFA-t PCIe átalakító + 2. VGA is kell már nem annyira jó. Engem is furdalt a kíváncsiság, de letettem róla. Ráadásul a 100W és + Power csati nélkül nem biztos, hogy jól működik minden alaplapban.
BIOSTAR lapról az írja Ryzen 7 5800X.-ig bővíthető. CPU lista
-
kenand
veterán
válasz
Steve_Brown #1143 üzenetére
De a kb méretre gondoltam
-
kenand
veterán
válasz
Steve_Brown #1141 üzenetére
Van kisebb csavarom mint M3, nem kell 3-asra ,megfúrni, elég 2.5-re a felsőt, meg van 775/771-hez több hátsó merevítőm, azt is használhatom helyette megfúrva 64x64-re, az nem olyan kemény acél.
Rugóacélon mekkora a lyuk M2?Egyébként meg nem sürgős a 2 db 92x92mm-es 15mm magas ventik full terhelésénél is max 73 fokon tartják a GPU-t.
-
kenand
veterán
válasz
Steve_Brown #1138 üzenetére
A linkelt ICEFLOW 240 VGA-nál gyárilag ott van a 64x64mm
FROSTFLOW 240VGA-hoz a régihez sajnos nem volt 65x65, amit linkeltem az + lefogató hozzá de nem írja mekkora, de jó eséllyel 70.5x70.5
Régi Frostflow + (nem X) rögzítőjét is talán éppen meg lehet fúrni hozzá, de jóval macerásabban moddolható, mint az X kerek lefogatója.
-
kenand
veterán
Nem tudjátok, hogy ez az ID- cooling vízhűtő elem lefogató mekkora furat távolségra jó? (58mm-re ?)
Vagy az RTX az 70.5x70.5?
-
kenand
veterán
válasz
Smithy87 #1133 üzenetére
Nem, de az egy új generációs proci, az e5 V3-as Xeonok meg 8 évesek... egy szálon az új Intelek még jobbak.
A jó bennük, hogy nagyon olcsók és sok szálon még mindig jók, na és olcsó az ECC REG DDR3/DDR4 hozzájuk. (DDR3-at nem mind támogat pl a 2666 V3 igen, 10 mag)(#1134) Steve_Brown
Sajna a lap nem olcsó, kis kínaiak nyerészkednek, de a RAM is nagyon olcsó. Ha sok szál kell és sok RAM nincs olcsóbb -
kenand
veterán
válasz
Steve_Brown #1130 üzenetére
Az 5000 FT-os all core turbós 2620 V3-mtól csak alig jobb az 1600X ... 40 USD-ért meg 10 magos 2666 v3-at lehet venni, egy szálon nem jobb, de sok szálon igen...
-
kenand
veterán
válasz
Kalacskepu #1119 üzenetére
Azon van erdetileg is, amikor a bordát levettem, akkor a VRM hűtés rajt maradt, azt nem cseréltem.
-
kenand
veterán
válasz
Smithy87 #1109 üzenetére
Meg 100W-ot ír, -tudom neked nem kell kis gépbe, de a átalakító kártyán nem látok tápcsatlakozó helyet...
(#1113) _PetZ_
Szerintem nem kell thermopad a HBM-re, max egy kicsit többet kensz, nincs nagy színkülönbség.Akik a bordát moddolták újrakenték, mivel a modhoz érdemes levenni, utána meg akkor már újrapasztázni.
-
kenand
veterán
-
kenand
veterán
válasz
Steve_Brown #1099 üzenetére
-
kenand
veterán
válasz
Steve_Brown #1099 üzenetére
Nem mértem ki, nézd meg ezt
-
kenand
veterán
válasz
Steve_Brown #1097 üzenetére
Szerintem ugyan az, mint a normál 4 pin PWM-é csak kisebb
-
kenand
veterán
Érdekes a wstore.sk-ban most mutat egy árat, beteszed a kosárba meg jóval magasabbat mutat (lehet kinn a netto árakat listázza, majd rápakolja az ÁFÁ-t) Korábban a Mi8 esetén biztosan nem így volt.
Na mindegy úgysem akartam már venni... -
kenand
veterán
válasz
Steve_Brown #1061 üzenetére
Ha megkapod linkeld be légy szíves.
Nekem az Aliról a 4K-s működik jól (Full HD-val) -
kenand
veterán
Elég szívás ez a HDMi-Displayport átalakítás, az sincs rájuk írva de legtöbb etén ez egy irányú, azaz a HDMI-t nem alakítja vissza Displayporttá...
Nekem is több átalakítóm van, amit itthon vettem, aktív, az a legrosszabb, kínai 4k-s működik a legjobban ill a sima DP-DP 1.2-es kábel, ha a monitor is tud DP-t.
-
kenand
veterán
A 2 ár azért van mert a drágábbhoz jár a hűtő hátlapi rögzítő, az olcsóbbhoz nem. Ha végig nézed a képeket látszik
-
kenand
veterán
Próbáltam ALIin rákeresni, de nem nagyon van... csak 1x PCIe és drágán....
de Miyconstnál van némi info a dologrólDe hiába olcsó, a sok kiegészítő miatt már Mi8 árban lesz a vége...
-
kenand
veterán
válasz
MasterDeeJay #1038 üzenetére
Bedugható egy PCE 16x slotba0 vagy kell egy MXM adapter? És hűtést moddolva rá egy másik kártyán tudna kiadni képet?
-
kenand
veterán
válasz
PinguPingvin #1033 üzenetére
Dögös VGA kocka
3D nyomtatott? -
kenand
veterán
Az a Deepcool fáradt lehet - bár hamar elfáradt a többi tápomhoz képest ...
Kp árfekvésdű, nem Akayaga, Aprox,
Olcsóbb és nagyobb teljesítményű Zalman ZM 550 Gigamax szépen megy a 2666v3+ Mi8 kombóval
Éa s Corsair VX550-esem is szépen fut x5670 OC+ Mi8 vagy R9 280x-cal (pedig az sem új, már használtan vettem és 3 éve nálam van) -
kenand
veterán
válasz
Steve_Brown #1018 üzenetére
De az a 450-es jobb tesztek szerint, mint a Deepcool 500-as.
-
kenand
veterán
válasz
Steve_Brown #1013 üzenetére
Van ott a fiamnál egy másik 580W-os tartalék, majd megkérem cserélje ki...
Itthon is van egy másik Mi8 kártya 2 db 92mm-es ventivel USB hangkártyával (mivel a kínai lapon problémás a front hang kivezetés, bár megoldható, egy régi Terratec alpha füles USB hangkártya részét használjuk inkább, az külön választható a fülestő, nem beépített, mint a Hama esetén) más táppal, ott nincs gond/zaj.
-
kenand
veterán
válasz
MasterDeeJay #1010 üzenetére
Talán ez, de most nem vagyok BP-en...nem tudom megkukucskálni
-
kenand
veterán
Nagyon jó kis kártya, de eddigi tapasztalataim alapján nem való amatőr felhasználóknak.
Még ha valaki át is alakítja, akkor is merülnek fel vele megoldandó dolgok használatközben is.Problémás hogy egyetlen display portja van csak, amivel lehet szívni ha a monitor nem tud display portot és nincs valakinek DP-DP kábele (nekem eddig nem volt, soha sem kellett, nem volt DP-t tudó monitorom) (DP->HDMI->DP átalakítás nem ment nekem)., De van 5 Displayport to HDMI átalakítóm, 3 típus. Először úgy tűnt mind működik, aztán azt vettem észre kis felbontásnál megy (Pl BIOS), aztán a Windows betöltésnél csak fekete képernyő van. pedig az összes tud FullHD-t és a monitor is Full HD 1920x1080p...Kicserélve a 2 db 4K-s átalakítóra, mennek a FullHD monitorok...és Windowsban is van kép. Ami fura, hogy először a többin is volt kép Full HD-n....
Más szívás:
Fiamnak van egy fülese, beépített USB hangkártyával. (Hama URAGE SOUNDZ 700 gaming)
Ha a kártya nagyobb teljesítményen megy és felpörög a 2 db Arcic 80mm-es venti elkezd recsegni a füles.
Nem tudom a táp vagy a pörgő venti okozza, hogy bezavarja az USB hangkártya részét a fülesnek.
Szercsére az alaplapi hangkártya és másik füles probléma mentes (de a Hama URAGE SOUNDZ 700 Ti gaming sokkal kényelmesebb és jobb hangja van) Az előtte benn lévő 750Ti-nél nem volt ilyen probléma....
Egy 600W Coolermaster táp van benn, nem mai gyerek, de nem volt vele gond -
kenand
veterán
Aki nem tud tölcsért 3d nyomtatni annak marad a szétvagás, nenem olyan nagy tragédia. Szerintem magunknak alakarjuk asztali vga-nak, nem hiszem, hogy szerverbe szánnánk ismét bármikor is. Addig használjuk amíg megy
3. Alternatíva kimaradt, hűtő borda le és vízhűtés, úgy visszaalakítható
-
kenand
veterán
Én is rendeltem Kínából, m1.8 és m2-est is, aztán egy helyi elektronikai boltban -ahol ph2-es csatlakozó t kérdeztem meg-kaptam m2 5mm-est, 30mm-es nincs
-
kenand
veterán
válasz
Steve_Brown #917 üzenetére
Bp be lehet menni személyesen, taláán van raktáron is
-
kenand
veterán
válasz
Steve_Brown #911 üzenetére
ECC REG DDR3/4-ből- megfelelő alaplapba+Xeon pároshoz- olcsó sokat venni, de macerás a RAM disk, gyors, kétségtelen
-
kenand
veterán
2db. ID-cooling 92x15mm-es ventivel nem megyek 3D mark alatt 63fok fölé és a VRM pedig max 68 fok volt
(kicsit hangosabb, mint Artic de 10mm-el alacsonyabb. Picit hangosabb.
2x92-nek egyedi tartó kell, agyári fedlap rövid -
kenand
veterán
válasz
Steve_Brown #901 üzenetére
Volt ott egyesével is -de lehet rendelésre. Egyébként eletronikai boltban kaptam itthon M2-es 5-6mm-est
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest