- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Használt VGA / videókártya ajánló
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
NeoExDeath
aktív tag
Egyetértek Pollen-el, az ilyen hosszú történetalapú játékokat én is úgy játszom, hogy első végigjátszás alatt kihozom belőle a számomra érdekes maximumot. Amit kihagytam az nem is zavar/érdekel. Próbálok kiszedni belőle annyi élményt amennyit csak lehet, és ha végigjátszottam, akkor nem töltök be állást, meg nem veszem elő még sokáig. Nem is értem azokat akik egymás után újra végigtolják ugyanazokat a single player gameket, ez nekem kb olyan, mintha a stáblista után újra megnézném a filmet. Aztán másnap még kétszer...
Egyébként nekem a ME1 ebből a szempontból csalódás volt. Tényleg úgy volt, beharangozva, mint egy akció elemekkel dúsított rpg. Ebben nem is csalódtam, a sztori is fantasztikus meg minden, de a fő történet szál számomra (JRPG-ken nevelkedett játékosnak) egyszerűen rettenetesen kevés volt. Minden apró mellékküldetést megcsináltam, hogy tartson kicsit tovább a játék, így is rövid volt (kb 30 valahány óra, pedig tényleg mindent megcsináltam kb). Ha csak a fő sztorira koncentrálok, kb 10-valahány óra max. Tudom, hogy epizódikus, de én akkor is kevésnek éreztem.
"Nem tudom játszottál-e a Witcher-rel, de az sokkal hosszabb, mint a Mass Effect 1 és ingyen és bérmentve kiadtak egy nagyon durva változatot..."
Ez alatt mit értesz, milyen durva változatot?
-
TazLeacher
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az EA hivatalosan is bejelentette az Arrival című DLC árát és várható megjelenési idejét.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Gaming notebook topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest