- Stabil, drága és szemtelenül lassú az új kínai VGA
- Orbitálisan sok RAM-ot támogató AI platformot hoz az AMD
- Esőben, szélben: Kültéri ZenWifi router az ASUS-tól
- Thermal Grizzly által kupaktalanított processzor, csak most a kék térfélről
- Úgy fest, a 7000-es Ryzeneknek sem reszeltek még, közeleg az új X3D variáns
- OLED TV topic
- Analóg fényképezés
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- Video digitalizálás
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
Most meghallgattam az első rész zenéit de nem tetszenek, túlságosan elektronikus hangszerelésűek szvsz.

-
P00By
nagyúr
Hangulatos!
-
WonderCSabo
félisten
szep grafika, jo zene mi kell meg? hogy vegre megjelenjen!

Mondjuk ha csak ez a kettő lenne, attól még lehetne maga játék pocsék. A lényeg sztem a játékélményen és a sztorin van. A többi már csak dobja az élményt.
-
Fortissimus
őstag
szep grafika, jo zene mi kell meg? hogy vegre megjelenjen!

-
WonderCSabo
félisten
Hát ez nagyon üt, sok film megirigyelhetné ezt a trailert.
BioWare
Érdemes megnézni ezt is: Mass Effect 2: What Do You See?
Ez atom jó. Vmiért nálam rohadtul szaggat a böngészőben, letöltve már oké...
Szerk.: Sunshine zenéje odateszi a hangulatot.

-
Lui04
aktív tag
Hát ez nagyon üt, sok film megirigyelhetné ezt a trailert.
BioWare
Érdemes megnézni ezt is: Mass Effect 2: What Do You See?
-
HardRic
addikt
Már kipróbáltam, a Citadelen meguntam, nekem nem tetszik ez a műfaj. Ha még magyarul lenne Xboxra akkor talán-talán egy esélyt adnék neki, de így se lenne sok remény, a magyar Fable 2-t is abbahagytam.
Volt már úgy, hogy többek unszolására újra elkezdtem játszani az ME-t és csak azért is mentem, csináltam, lőttem, beszéltem, de amikor már hosszú ideje az volt, hogy több volt a beszéd mint a játék, akkor elegem lett, és elmentem filmet nézni, mert ott legalább nem kell gombokat nyomogatni.
-
ollie
MODERÁTOR
-
HardRic
addikt
Ez rohadt jól néz ki, a zene is fantasztikus alatta. Kár hogy nem szeretem az RPG-ket.

-
WonderCSabo
félisten
-
-kdM-
senior tag
ha valakit erdekelne a zene ami alatta megy:
Two Steps from Hell - Heart of Courage -
thomboy
tag
-
Televan74
nagyúr
Az 576-nál még lehet rendelni.
Én amúgy már dec19-én leadtam az előrendelést.
Lecsekkoltam a rágo karakterem. Lvl50 Tenegade, Wrex is életben maradt. Kíváncsi leszek milyen lesz így a második rész.Én a CDgalaxis -nál rendeltem meg egy hete, akkor még volt .

-
PowerBuldog
veterán
Az 576-nál még lehet rendelni.
Én amúgy már dec19-én leadtam az előrendelést.
Lecsekkoltam a rágo karakterem. Lvl50 Tenegade, Wrex is életben maradt. Kíváncsi leszek milyen lesz így a második rész. -
tiv83us
veterán
Mar annyi videt, bejatszast lattam, hogy nem akarok tobbet nezni /tobbek kozt ezt sem/, mert nem marad emeszteni valo, mire megveszem a jatekokt ot nap mulva...

-
Televan74
nagyúr
Volt gyűjtői változat ,de már el is fogyott. Most már csak az alap játékot lehet rendelni.
Én még időben adtam le a rendelést.
WonderCSabo: Az első rész alatt is nagyon jó zene. Pedig én háklis vagyok a játék alatt a zenére, de bekapcsolva hagytam.
-
WonderCSabo
félisten
Marha jó ez a trailer. Milyen jó zenéje van már. Ha ilyen lesz a játék alatt is, feltúrbozza az élményt az biztos.
Remélem meg lesz minden vizsgám akkor majd én is tolom.Szerk.: Ez sem fordul gyakran elő velem, nem bírtam ki, megnéztem még egyszer.

-
-kdM-
senior tag
Ja, de legalább 1k-val olcsóbban is adják.

mondjuk toluk vettem az 1. resz gyujtoi kiadasat 5k-ert szoval nem haragszom

-
PowerBuldog
veterán
-
Ari18
őstag
-
-kdM-
senior tag
en a kbyte-nal rendeltem elo es ott csak februar 5-re irjak

-
boeing
őstag
Húzzák ám itt az ember idegeit!
Legyen már 29.-e. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én meg azt hitem,nem lesz több videó.8 Day.

-
PowerBuldog
veterán
Húzzák ám itt az ember idegeit!
Legyen már 29.-e. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
rup1u5
nagyúr
Epic!
Én megvárom míg olcsóbb lesz. Most kezdtem újra az első részt és szép lassan, alaposan haladok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Háztartási gépek
- OLED TV topic
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Ingatlanos topic!
- Esőben, szélben: Kültéri ZenWifi router az ASUS-tól
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- Gamer Pc! MSI 3070 OC/i5-9600KF/32GB RAM/1TB Nvme SSD
- Gamer PC! RTX 3060Ti/i5-12400F/32GB RAM
- www.olcsogamerpc.hu - ÚJ GamerPC 998 - Intel i7-12700KF RTX 3080 32GB RAM 1TB SSD Z alaplap
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-QM I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T530 - i7-3630QM I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gari
- iPhone SE 2020 64GB Black - 2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4902, 100% AKKSI
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- 6db retro PC ház + 6db hibás 19" LCD monitor
- ELADÓ FÓLIÁZOTT HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5384
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Legyen már 29.-e. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)