Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kgergo23
tag
Ez a két éves ciklus lejárása után, oké hogy nem támogatják, de miért veszik el a funkcionalitás is ?
Bocs hogy betámadtalak ezzel a kérdéssel, csak nem értem a dolgot, amikor Win 8.1 használva (egyébként tökéletes elégedettség mellett 830-ason) Messenger-en az az üzenet fogad március 29-én hogy bocsi ez már nem megy tovább, ha csevegni akarok tegyem fel a Win 10-et...
A Win 10-nél pedig hibák tömkelegét kaptam csak... Erre egyébként nincs valami megoldás, nem lehet visszatérni Win 8.1-re és használhatóságot is visszakapni, vagy ez direkt így volt kitalálva hogy mindenki Win 10-et használjon ?
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Üzleti előfizetők hirdetései
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest