Új hozzászólás Aktív témák
-
ribizly
veterán
Igazából az egy komoly érv mellettük, hogy ezt a piaci rést fedik. Bár próbáltam elég ambidextrous egeret és simán kényelmes annyira, mint sok "ergonómikus". Szóval csak ezért nem érdemes mellettük maradni. De én csak örülök mindenkinek, akinek nincs gondja egy drága perifériával. Valószínűleg ez a negatív dolog elsősorban azért terjedt el a gyártóról, mert sokan vettek is tőlük és hibaszázalék meg mindenhol van.
-
ribizly
veterán
Azért kevés olyan termékük van, amelyik elkaristol a garanciaidő végeztéig, vagy akár annál tovább hiba nélkül. Ráadásul a markeing bullshit nagyon megy nekik olyan dolgok magasztalásáról, amit minden másik termék is tud a piacon, de kitalálnak neki egy hangzatos új nevet.
Legjobb példa erre az a Blackwidow review.
Egyébként meg tök jó, hogy van egy ilyen is a piacon, mert élénkítik a piacát több dolognak is. -
ribizly
veterán
válasz
kakuk.tamas #21 üzenetére
És azzal mire mennél? A szabványt nem rúghatod fel. Abban pedig pontosan definiálva van melyik az alapsáv és az hány darab felhasználható és védősávra van felosztva. Ha mást "választanál" (ami jogilag is aggályos), akkor azt meg semelyik másik eszköz nem ismerné.
Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 5570 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ÚJ Bontatlan Apple Watch 10 46mm Cellular Rose Gold !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GaranciA
- AMD félkonfig - egyben, vagy külön-külön! Ryzen 5 5600, RX 5600 XT, stb
- Dell Latitude 5490, 14" HD , I5-8250U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- Keresek ROG Ally X-et.
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest