- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CES 2025: AI a grillsütőben
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple notebookok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cimbee
aktív tag
Pendrivon keresztűl is frissíthető?
[ Szerkesztve ]
Cimbee
-
Callisto
őstag
válasz DarthRevan #9 üzenetére
Persze. Mi más lenne
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee
-
ledgeri
nagyúr
-
Márton
nagyúr
és miért kell egy kontrollert frissíteni?
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
ledgeri
nagyúr
Yaay, pedig már kombóztam is egy emberkét, hogy ha lesz ilyen kontrollerem akkor adom is neki update-re...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Callisto
őstag
válasz DarthRevan #4 üzenetére
Érdekes, mert nekem megy mindenféle plusz meló nélkül. Plug and Play.
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee
-
DarthRevan
tag
válasz fatpingvin #5 üzenetére
Szerintem ha ezt a Sony meg akarná oldani Windows-on, akkor már minimális erőbefektetéssel megtehette volna, nem most, már a DualShock 3/DualShock 4 idején, hiszen közönséges bluetooth kapcsolatot használtak azok is, mint a DualSense.
Szerintem nem akarja. Nem hiszem, hogy nekik biznisz csak kontrollereket eladni PC usereknek. Úgy vannak vele, hogy van egy egyedülálló fícsörökkel bíró kontrollerük a piacon, tessék hozzá PS5-öt venni, meg PS5-ön költeni a pénzt játékokra.
Valahol kapitalista logika alapján érthető is, mégha egyszerű user szemszögéből nem túl szimpatikus hozzáállás.
Csak ha meg ez van, akkor nem értem mi szükség volt arra, hogy firmware-t lehessen frissíteni Windows-ról? Ki nem tudott enélkül aludni?
-
[Newman]
tag
-
fatpingvin
addikt
válasz DarthRevan #4 üzenetére
ezt tök érdekes olvasni, ugyanis Linuxon gyakorlatilag problémamentesen működik a teljes feature set különösebb mókolás nélkül.
valahol azt gondolná az ember hogy ha ez megvan (és ebbe a Sony is belefejlesztett jócskán, nem kizárólag közösségi teljesítmény) akkor a két nagycég egymás között csak megoldja a támogatást, ha meg mégse akkor hol van valaki a ki a Linuxos drivereket átportolja winre?A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
DarthRevan
tag
Ahhoz, hogy a Sony kontroller ajánlható legyen Windows-hoz azért az sem ártana, ha plug and play működne is kontrollerként, nem csak fél óra hekkelés, vagy három különböző third party app telepítése, majd újabb fél óra finomhangolás, fórumolvasgatás és -értelmezés után, mire működni is fog (ha fog).
Szóval személy szerint hidegen hagy, hogy firmware-t tudok-e frissíteni Windows-on vagy sem, ha rendeltetésszerűen használni nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
Youri
veterán
Megoldhatnák, hogy kábel ne kelljen a fw frissítéshez
RTX ON
-
törölt tag
Hoztak egy felhasználóbarát döntést a Sony-nál? Kezdek aggódni, remélem, hogy azért jól vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla
- Denon AVR X2600H erősítő + Jamo S809 5.0 Hangfalszett
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla