- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
Új hozzászólás Aktív témák
-
szupermacs
veterán
Mások meg pont a sok "ismerős" miatt használják. Ugye ott lehet lájkokat gyűjteni a képek alapján, oldalakat létrehozni a "rajongóknak" és eseményeket szervezni, hogy élőben is akár nyalhassák egymás pömpölőjét. Ez a réteg sose fog átmenni a Google szolgáltatásaira.
Én használom mindkettőt, nem okoz nehézséget. Pont a Hangoutssal vagyok úgy, hogy nekem meg a munkahely miatt van ott csak 5 kollégám akikkel beszélek ha muszáj. De egyébként ha nem itt dolgoznék, akkor menne a kukába. -
edward2
addikt
válasz
szupermacs #76 üzenetére
Én visszaszoktam az emailre. Volt egy idő amikor fbon küldtem üzeneteket aztán rájöttem, hogy teljesen hülyeség. Fbra nem megyek fel alapból így a gmail nekem sokkal egyértelműbb. Amúgy is a komoly ismerősök száma 5 ujjamon megszámolható.
-
szupermacs
veterán
Sokaknek evidens, hogy ha tudja a másik nevét akkor FB-n rákeres és ott megy a kommunikáció. Ha az nem megy, akkor e-mail vagy telefon. Nem sok ember gondolkodik túl azon, amire neki szüksége van, vagy amit megszokott.
De a FB Messengeres matricákat nem múlja felül semmi! Majdnem annyira jók, mint Live MSN-en az animációk, amiktől a gyengébb gépek dobtak egy hátast.
Egyébként látod, ennyire nem vagyok már képben Hangoutssal sem, nem tudtam, hogy a Gmail címek már nincsenek egybekötve a G+-al. Sokaknak talán emiatt sem volt szimpi a Google. FB Messengerhez meg már nem kell a FB app sem, ha valakinek nem kell. Ott is lehet egyébként szinkronizálni a telefonszámokat és az alapján üzenetet küldeni.
-
edward2
addikt
válasz
szupermacs #74 üzenetére
Nem kell G+. Sima gmail kell de úgy tudom már az sem feltétel. Én általában elkérem valaki email címét és ennyi.
-
szupermacs
veterán
Nem G+ accal használja mindenki a Hangoutsot? Mert én a munkatársaimmal csak úgy beszélgetek ezen keresztül, mivel Gmailen levelezünk. Ugye abba van beépítve az oldalon is a HO.
Az okostelefonok később terjedtek el pár évvel, mint a Facebook, így lehet, hogy az emberek amint megvették az első telefont, egyből a FB alkalmazást keresték az áruházban, mivel minden ismerősük azt használta már a számítógépen is.
-
edward2
addikt
válasz
szupermacs #71 üzenetére
G+nak mi köze hangoutshoz?
Továbbá mi az hogy későn jött? 2010ben már minden androidos telefonon fent volt Gtalk.
-
szupermacs
veterán
A FB platformfüggetlen alkalmazás és weboldal, bármilyen böngészőn meg lehet nyitni bármilyen telefonról. Még régi javas alkalmazás is volt belőle.
Én is sokáig használtam a Live Messengert, de 2009-2010 környékén regisztráltam facebookra, amikor még csak üzeneteket lehetett küldeni és nem volt chat felület külön. Akkor nem futott mindig a háttérben a böngésző a gépen, ha be volt kapcsolva. Aztán bejött a chat felület és akik Messengeren ismerőseim voltak, felvettem őket FB-ra is. Onnantól kezdve egy ideig mind a két üzenetküldőt használtam, majd később észrevettem, hogy kezdenek eltűnni az emberek. Már nem léptek be MSN-re, mert a Fb-ot használták üzenetküldésre is.
Androidon 2011-2012 környékén jött egy frissítés, ami külön telepített a FB app mellé másik 2 szolgáltatást is. Az egyik a Camera volt, másik pedig a Messenger. Ez volt az elődje a mostani Messengernek is, ha jól emlékszem. Egy idő után ez eltűnt és már külön letölthető alkalmazásként jelent meg az áruházban.
Talkot sose használtam, mert a Google+ is egy teljesen kihalt dolog volt. Bármennyire akarta csalogatni az embereket, mire már mindenkinek volt regisztrált profilja, hogy használhatni lehetett volna, rég ott volt a Messenger a FB-hoz, amiről meg minek szokjanak át az emberek egy második, harmadik, vagy negyedik üzenetküldőre? Későn jött a Talk és a Hangouts. Utóbbit csak munkahelyi levelezésre használom, de nem szeretem, mert a munkahelyi kommunikációra nem szeretem/szeretik ha saját eszközt használok:
1. nem tudják figyelni a kommunikációt a dolgozók között, mert a belső levelezés nem gmailen keresztül megy, hanem céges címekről
2. nem szeretném, hogy a munkám miatt a telefonom és bármi egyéb amortizálódjon, amit ÉN veszek a SAJÁT pénzemből.
3. van céges telefon az irodákban mindenhol, amiről egymással tudunk beszélni teljesen ingyen.Nagyjából ennyi.
-
-
-
Hiányzott mint egy falat kenyér.
-
-
Azért halt ki, mert kb a Facebook felfutásával, és azon a Chat megjelenésével az emberek párhuzamosan használták mindkettőt, majd a MSN Messenger teli lett mindenféle vírussal, ami esetleg a platform gyengeségei miatt alakult így.
Plusz a Microsoft közösségi oldal projectje sem volt életképes, amit próbáltak mögé tolni.. Rossz piaci lépések okán alakult így...
Amúgy a QQ Messenger kinézetre és funkcióra ugyanezt tudja, csak annyi, hogy kínai.
-
-
Patice
nagyúr
válasz
enginev3.0 #49 üzenetére
Mert így lehet sormintát gyártani...
-
válasz
VaniliásRönk #50 üzenetére
Biztos valami haver találta ki, és hosszas, éjszakába nyúló (borgőzös) megbeszélések voltak, hogy az egyes emoik hogy nézzenek ki és mit csináljanak.
1 nap alatt jobbakat szerkesztek a macskámmal
Amúgy a csillagozós megoldás is jó lett volna, csak az annyira steril, hogy nem merték vállalni, sok a dzsunka, aki csak a csili-vilire mozdul. Ők határozzák meg a piacot :/
-
VaniliásRönk
nagyúr
"...az egyébként kiváló találmány..."
Többször el kellett számolnom háromig, hogy erre ne írjak valami szaftosat. Remélem Zuckerberg ceruzája vastagon fogott...
-
enginev3.0
félisten
Az a legnagyobb bajom vele hogy mi értelem egy ugyanazon kifejezést többféleképpen megjeleníteni? WoW meg like stb... nekem mind ugyan azt jelenti, értelmetlen több kifejezés rá
-
-
-
-
Chaser
legenda
-
-
stratova
veterán
Ha mégsem kapcsolnák be és egyeseket csak facebookon érnél el (ingyen vagy PC-ről), javaslom ezt. Nemrég tettem fel én is, mert akit eddig elértem Gtalkon,mostanában nincs fent ellenben gyakran látogat FB-ot. Amíg nem volt fent ez az alkalmazás, már elfáradtam [agyilag] abban is, hogy kigyomláljam az idővonalamat.
-
Kérlek, vki kapcsolja be az MSN szervereit....
Nem birom mar :/
Keresnem kell vmi alternativ, kis eroforrasigenyu csevegoszoftvert, amit minden ismeros hasznal esetleg... Ez volt az msn... Mara semmi nem maradt belole...
-
Sanchez638
addikt
És ez miatt nem látom, mennyien irtak az adott cucchoz...?
-
DithenS
senior tag
De jó,bár olyan buzis ez a smyle,msn-en régen jobbak voltak.Olyan unisexesek
-
Enigma1945
őstag
Hurrá.
-
Patice
nagyúr
Ez kezd már olyan MSN-es lenni.
-
Chaser
legenda
ezkellettazemberiségnek'
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
dajkopali #15 üzenetére
Hááát...
Szerintem attól tartanak, hogy bizonyos emberek nem tudnák elviselni ha valaki dislikeolná a dolgaikat és ebből lennének feszült helyzetek. Már pedig ilyen emberből biztos nem kevés van fent, pl. remek FB vitákat meg trollkodásokat szoktak kiposztolni a napi... oldalakra.
-
szupermacs
veterán
El is kezdtem "agyoncukiskodni" az ismerőseimet.
Jó lesz ezzel kiborítani mindenkit.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Végül is mivel győztek meg?
Csak most a szilveszter éjjeli italozás eredményeként kerülte fel a fészre, szóval ez az elmondták nekem kimaradt. A mostani hír meg kb. olyan szintű hihetetlen fejlesztés, mint hogy gyurika jókedv esetén a piros, kevésbé jókedv esetén a kék lapátot viszi le a homokozóhoz.
Őszintén szólva elég gyerekes ez a minősítési rendszer ezekkel az idióta arcocskákkal. Oké a fészre mindenkit beengednek, de attól ez még nagyon dedós megoldás. Foghatták volna az android csillagozós rendszerét pl...
-
30z.Samu
félisten
Én csak most vettem észre, de ez a grafika nagyon emlékeztet az Androidra...Androidos-osik az egész (szép magyar szó
)...Ha nem lennék ennyire ráutalva (gondolok itt a kapcsolat tartásra), lazán törölném magam a fenébe.
-
Lacee1986
senior tag
Nálam ez már hónapok óta van. Eddig a többségnek nem is volt ilyen lehetőség?
-
eventus
veterán
Na, talán most már tuti lesz fb fiókom
-
ScrapUnit
aktív tag
Ennek is annyi értelme van, mint 1 marék lepkének
Dedó az egész komolyan mondom
-
törölt tag
Much innovation! Wow!
Pukkanjon már ki ez a lufi, könyörgök.
-
Andrejka
csendes tag
Ismét egy kicsit tartalmasabbnak érzem az életemet és ma is volt miért kikelni az ágyból!
/sarcasm off -
Richie86
senior tag
Ennek hírértéke van?
-
xmaas
őstag
Haz kellet volna csinalniuk egy "dislike" opciot is ha mar szeretni meg "likeolni" lehet valamit , egy olyan hanyos kis emotikon boven jo lett volna lehessen nyomni a sok szemetre amit posztolnak hatha eszreveszi egyesek magukat
Új hozzászólás Aktív témák
ph Végre sikerült azt elérni, hogy a bejegyzések minősítése többszintű legyen. Mától hat lehetőség közül választhatunk.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest