Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Gusztusos, 11 literes térfogatú Jonsbo ház jött a kompaktabb vasakat kedvelőknek
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
st3v3np3t3r
nagyúr
+1 osztom a véleményed... Nekem a PC csak torrentezéshez kell majd, semmi másra, arra bőven jó lesz amit tud, a +2e a 15éves P4HT 3GHz-es 1GB DDR400as 350(700)W-os netezős gépet fogja leváltani... Nem tervezem rajta játszani Diablo3at
4*1.6+2GB ram egy Linux Mint arm variánssal szerintem jó lesz...
Kimatekoztam, a mostani gépem napi 6órai használattal éves szinten megeszik 76000Ft-nyi villanyt, a 2 nari pc napi 24órában 2*20W-al megeszik éves szinten 17ezret...
Azért ez nem kevés pénz...meghát a kapcsüzemű tapok hatásfoka elég gyér...kb.50%+/- pár%...
Mellesleg egy pici pc-ből valóban nem bonyolult eg, ap-t építeni...csak drága, egy netgear 2antennál 300as router meg 6000... RPi-ből itthon ez kicsit több lenne+a ráfordított idő(összerakni,telepíteni, bekonfigolni,stb)
Új hozzászólás Aktív témák
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gusztusos, 11 literes térfogatú Jonsbo ház jött a kompaktabb vasakat kedvelőknek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Minecraft
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest