Új hozzászólás Aktív témák
-
nyisziati
veterán
Igen, lecseréltem. csak közben nem akarom megmondani az embereknek, hogy konzumidióta birka, aki MIUI-t használ.
(#51) Dave™: hosszútávon azért tudják az emberek, mi a jó. Azért a Linux-szal még mindig sok szívás van. Jelenleg nekem sem megy a 16-os Ubi, mert a legutolsó frissítésnél valami a grafikus kártyánál elmihálylódott, és az újratelepítés se segített. Viszont az XP még mindig vígan elvan...
(#52) hunluki : lásd eggyel föntebb. ELVILEG jó lenne a Linux, de a gyakorlat a sok kis hülyeséggel rácáfol. Hidd el, nem rosszindulatból írom, de 2009 óta Linuxozok (Ubival és Fedorával), és Windows alatt a negyedét nem nyeltem, mint ezek alatt.
(#53) Bici: értem én az iróniát, és meg is hagyom nektek ezt a rendszert. Eleget küzdöttem már vele. Sh4dow egyszer be is szólt, hogy "nem is akartad ezt annyira". Lehetséges. De valahogy a windows akkor is kezesebb volt hozzám (khm, kb. az elmúlt ~28 évben végig). Sőt, az Android is, pedig valahol az is egy Linux fork - csakhát amögött ott áll egy multimilliárdos vállalat, amelyik a kezem alá dolgozik. És így még a CM (ill. már Lineage)fejlesztése is könnyebb (nekem meg könnyebb felrakni...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Terminator 2D: NO FATE - Nincs végzet...
- Linux kezdőknek
- TCL LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest