- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
- 

ddekany nagyúr Ez a cikk így igencsak megtévesztőnek tűnik... Legalábbis a cikk törzsében leírtak alapján nem maga a help fájl fertőz, csak azt használják a már fertőzött gépen a kód rejtett tárolására. Azaz, maga a help fájl nem terjeszt fertőzést, és épp ezrét az is irreleváns, hogy a Vista megnyitja-e vagy sem. 
- 

lgb tag Miert, azt tudni illene? En elvbol nem hasznalok soha magyar nyelvu software-t ugyanis nem ertem mit akar tolem, ez az eroszakos magyaritasi mania amikor a "lemezkepallomany" az disk image file, meg "mag-betyar" a "kernel hacker", stb. Ahogy az orvosok is latinul mondjak a betegsegek nevet, a szamitastechnikaban az angol a szaknyelv, ezen kar vitatkozni. Attol persze jo az, ha erti mas is  es magyarul van, de nem feltetlen kene ebbe imho belekotni olyan forumon ahol nem csak r=1 userek vannak. _szerintem_ es magyarul van, de nem feltetlen kene ebbe imho belekotni olyan forumon ahol nem csak r=1 userek vannak. _szerintem_
- 

rennes6 tag válasz  Psychonaut

üzenetére Psychonaut

üzenetérekösz 
- 

rennes6 tag dqdb kiegészítése alapján beleírtam a hírbe: Vista és Windows 7 alatt nem lehet megnyitni a WinHelppel hlp fájlokat, ahhoz előbb le kell tölteni a programot az MS-től. 
- 

Narxis nagyúr Nem semmi már, mit ki nem találnak. De azért a védelmi szoftverek fejlesztőit se kell félteni, vannak nagyon hatékony megoldások. 
- 

VIC20 őstag Beszélni nehéz magyar? De most őszintén: tényleg nem tudod, hogy mondják magyarul azt hogy "helpfájl"?  
- 

"A közel tökéletes megtévesztéshez a sys fájlban olyan kulcsszavakat helyeztek el a vírus írói, amelyekre a weben rákeresve főként programozási fórumok és tudástárak jelennek meg, így a felhasználó azt hiheti, egy teljesen ártalmatlan, legitim állományba botlott bele"  Hogy száradna le a térde... már eleve az aggasztó, hogy a helpfájloktól félni kell, ráadásul pont a fejlesztőket cseszteti. Hogy száradna le a térde... már eleve az aggasztó, hogy a helpfájloktól félni kell, ráadásul pont a fejlesztőket cseszteti.
- 

Hurrá! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen alaplapot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Sorozatok
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

es magyarul van, de nem feltetlen kene ebbe imho belekotni olyan forumon ahol nem csak r=1 userek vannak. _szerintem_
 es magyarul van, de nem feltetlen kene ebbe imho belekotni olyan forumon ahol nem csak r=1 userek vannak. _szerintem_ 

Hogy száradna le a térde... már eleve az aggasztó, hogy a helpfájloktól félni kell, ráadásul pont a fejlesztőket cseszteti.
 Hogy száradna le a térde... már eleve az aggasztó, hogy a helpfájloktól félni kell, ráadásul pont a fejlesztőket cseszteti.