Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Flipper Zero
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Pánik a memóriapiacon
Új hozzászólás Aktív témák
-
{Zodiac}
senior tag
az egyik legnagyobb magyarországi pont most kért csődvédelmet... pedig pár hónapja került képbe egy nagyobb kínai megrendelő. ezért is csak a rohadék bankokat tudom hibáztatni. ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy egy akármilyen termelő vállalkozás értéket teremt, egy bank bármilyen jól működik is, értéket von el.

-
{Zodiac}
senior tag
dolgoztam egy olyan elektronikai cégnél, ahol volt "tisztaszoba" de 2 hét értetlenkedés után, mivel nem működött megfelelően, rá kellett jönnünk, hogy annak az országnak a levegője, ahol tervezték, sokkal tisztább. át kellett alakítani a szűrőberendezést elég alposan, amiről természetesen a megrendelőt is tájékoztatni kellett. lehet hogy aranyosan hangzik a takarítósdi, de eszméletlen bosszantó tud lenni, ha ez miatt áll a termelés.
-
megint én
őstag
http://www.youtube.com/watch?v=Izea72ojj3s
Vidi, tegnapi... Hol is tart a gyár. Kívülről-belülről.
-
TOM-202
senior tag
Vesznek néhány új Rakéta porszívót és jól kiporszívózzák a kecót. Akkor ott tutira por sem marad!

-
8nemesis8
veterán
Aranyos ez a hír

-
Srodney
senior tag
tök jó ez a ház,fasza a szellőzés,hőmérsékletet biztosítják....jah bocs ez az elöző cikkhez ment volna.....amugy szép a gyár remélem ph ajánlott minősítést kap!

-
Gonosz15
aktív tag
válasz
Ted_Beneky
üzenetére
http://en.wikipedia.org/wiki/GlobalFoundries#Fab_8
-
Ted_Beneky
senior tag
Ez most New York államban vagy konkrétan New York Cityben épül?
-
Med1on
aktív tag
Szóval akkor jó munkát végzett Magdi néni, ha már a sorozatból kilépett.

Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 2025 - A Steam legnépszerűbb és legkelendőbb játékai
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
nem értem én ezt, pár éve minden "olyan jól ment"... tele volt a szuperinfó állással..