Új hozzászólás Aktív témák
-
BoneDragon
veterán
Én végig daráltam. Nagyon jó volt, lezárás is remek lett. Hiányozni fog a sorozat...
Megyek is telepiteni a Castlevania: Lords of Shadow-t. -
ddekany
veterán
Meglepően élvezhető volt eddig, szóval örülünk. A rajzok minőségében viszont lenne mint fejlődni, ami az arcokat konzisztenciáját illeti, mert össze-vissza változtak karakterükben akár egy jeleneten beül is. Nyilván sorozatnál nem valami Miyazakis csiszoltságot vár senki, de azért ez mégis furcsa volt, hogy ennyire nem megy ez a része a rajzolásnak. Na majd meglátjuk, max maradt olyan amilyen.
-
saelin
veterán
válasz
BoneDragon #2 üzenetére
Pedig a bejelentésekor sokan milyen szkeptikusak voltak vele kapcsolatban. Szerintem még én is negatívan könyveltem el a bejelentést. Amikor meg elkezdtem nézni alig bírtam abbahagyni...
-
Thodeus
aktív tag
Na ez szuper!
-
zsolesz967
aktív tag
Nagyon várós!
-
Remek hir!
Új hozzászólás Aktív témák
ph Ez lesz az utolsó szezon, de már tervezik egy mellék sorozat indulását, amely ugyanabban a világban játszodik, de más szereplőkkel.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest