- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPad topik
- Androidos fejegységek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SSD kibeszélő
- Huawei MatePad 11.5”S PaperMatte - papír, írószer
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnny Cage
addikt
válasz
Fortissimus #12 üzenetére
650.000 példánynál tartanak, ezt 2 hét alatt sikerült eladni (nem tudom pontosan, de ha jól emlékszek, a GTA IV ilyenkor már milliós nagyságrendnél járt), viszont az első héthez képest közel 50% a visszaesés az eladásokban.
-
BalaNce87
addikt
válasz
Fortissimus #6 üzenetére
Hát a játékot körülvevő nagy felhajtásból sajnos nem az lett végül, mint amit vártunk. Ez valószínű szépen elterjed a neten és sneki nem ad ki érte annyit amennyiért osztják.
Nem lett rossz, de közel sem ütött akkorát, amekkorát vártam. A grafikai motor mondjuk marha jó alatta, gyönyörű és jól optimalizált. -
MPowerPH
félisten
válasz
Fortissimus #6 üzenetére
Mafia szereplése szerintem teljesen reális. Enyhén túl van árazva, már csak azért is kevesebben veszik meg. Én már megbántam, hogy kiadtam rá annyi pénzt, nekem is nagy csalódás volt. Főleg, hogy warez verzióban már lehet moddolni a játékot, akik meg megvették, azok meg szívhatják a fogukat. Maga a játék rendben van, csak a story el lett tolva, meg persze piszok rövid. De hátha lesz free ride.
-
BalaNce87
addikt
válasz
Fortissimus #6 üzenetére
Itthon single player játékokat nem nagyon vesznek, csak az aki megteheti, persze itt az újonnan érkezett játékokra gondolok.
Johnny cage: Hát a mai játékok mellett kiemelkedően jó játék lett, hiányosnak hiányos de ez már csak üzlet.
-
Johnny Cage
addikt
válasz
Fortissimus #6 üzenetére
miért? az év csalódása. metacritic-en meg gamerankings-en nézd meg, hol áll... kb. ez a legjobb amit ez a játék elér
Új hozzászólás Aktív témák
- Sound Blaster GC7
- UFF! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest