Új hozzászólás Aktív témák
-
bitblueduck
senior tag
En igy tudom:
Mit kell tudni erről a sparc-ról, hol alkalmazzák?
sun altal fejlesztett architektura, most mar oracle. enterprise korokben alkalmazzak pl penzugy, allami dolgok, telekommunikacio - nyilvan nem a titkarno desktop gepe, hanem szerveroldalon jellemzo. meg ha mar oracle, akkor adatbazisszerver. szoktak gyakran mondani, hogy 'mission critical, high performance' dolgokba. szerintem mostanaban az x86 eleg durva konkurencia, regebben korberohogtek azokat a rendszereket. Pl TOP500 supercomputerJellemzően kik gyártanak az architechtúra alá procit?
ez alapjan oracle es fujitsu jatszik legfokepp.Rákontrázott ezzel a lépéssel az IBM mostani bejelentésére? Vagy nem egy ligában játszanak?
Nem vagyok ezzel tulsagosan kepben, de ha az oracle tesz ki sparc vs ibm power doksit akkor eselyes, hogy egymas versenytarsai, ugyanugy, ahogy a fenti kepen is latszik, hogy 1996-2002 kozott a szuperszamitogepek piacan igen jelentos szereplok voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sorozatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi belépő szinten
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - Ezüst - MAGYAR(2025) - mw0w3mg/a - 3 év garancia
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest