Új hozzászólás Aktív témák
-
En igy tudom:
Mit kell tudni erről a sparc-ról, hol alkalmazzák?
sun altal fejlesztett architektura, most mar oracle. enterprise korokben alkalmazzak pl penzugy, allami dolgok, telekommunikacio - nyilvan nem a titkarno desktop gepe, hanem szerveroldalon jellemzo. meg ha mar oracle, akkor adatbazisszerver. szoktak gyakran mondani, hogy 'mission critical, high performance' dolgokba. szerintem mostanaban az x86 eleg durva konkurencia, regebben korberohogtek azokat a rendszereket. Pl TOP500 supercomputerJellemzően kik gyártanak az architechtúra alá procit?
ez alapjan oracle es fujitsu jatszik legfokepp.Rákontrázott ezzel a lépéssel az IBM mostani bejelentésére? Vagy nem egy ligában játszanak?
Nem vagyok ezzel tulsagosan kepben, de ha az oracle tesz ki sparc vs ibm power doksit akkor eselyes, hogy egymas versenytarsai, ugyanugy, ahogy a fenti kepen is latszik, hogy 1996-2002 kozott a szuperszamitogepek piacan igen jelentos szereplok voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD,1000W PSU/ akciós áron eladó!
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
- AKCIÓSAK - 20.000 HUF/SZETT - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest