- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribizly
veterán
Én nem vártam annyira ezt a játékot, mint sokan, mert egyrészt az első rész kimaradt (tudom, pótolni kéne, de valszeg már nem lesz) és csak egy fél éve pörgettem ki a 2-t (ami meglepően jó volt, de annyira nem, hogy hívővé váljak tőle).
Ezek után jött a bejelentés a 3. részről és én csak értetlenül nézem, ahogy mindenhonnan az ajnározása folyik, miközben akárhány gameplay videó kerül elő, mind ugyanolyan unalmas és egysíkú számomra, de ahogy olvasom nem vagyok ezzel egyedül.
Csak remélni tudom, hogy a játék tényleg akkora királyság, amikor az ember maga játszik vele, mint amennyire mondják és a fejlesztők meg a kiadó sem adott okot az aggodalomra eddigi játékaikkal, de ha ez egy újabb DNF szintű vacak lesz, akkor sok youtuber veszíti el a hitelességét...
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jövedelem
- Medence topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen routert?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged