- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyimger
őstag
válasz CriticalHit #54 üzenetére
Ez is egy vélemény.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
gyimger
őstag
Én most végeztem a sztorival (normalon, most jön a classic), és teljesen olyan érzésem van, mintha ugyanazt a remek sztorit először élveztem volna végig, csak szebb körítésben. Lehet szőrszálhasogatni, hogy mi miért milyen és miért nem olyan, mint 18 évvel ezelőtt, de szerintem semmivel sem kevesebb ez a játék, mint a régi.
Pedig nemrég még fintorogtam, mert a Just for relaxation küldetést alapjaiban megváltoztatták, de lett egy fasza lopakodós küldetésünk, ez van. Aki nem elégedett, feltelepíti a 18 éves eredetit és élvezi azt minden pompájában.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
gyimger
őstag
válasz cocobanana #15 üzenetére
Ez nem az a játék. Amit vállalt, teljesítette. Lehetett volna benne tömegközlekedés, mellékküldetés, tankolás, autótuning, karakterfejlődés, aluljáró, felüljáró, bandák, tankok, repülők, stb. De mondok valamit, az eredetiben sem voltak! Ez egy 40$-os játék, ami nem akart Saints Row lenni, hanem csak az, ami.
CriticalHit kolléga megjegyzését sem értem. A leszereplés a Mafia 3 volt, ez egy jóra értékelt játék, Metacritic 76%-kal, Steamen "Nagyon pozitív" értékeléssel. Én vagyok a legjobban meglepődve, a harmadik résszel sosem játszottam, az elsőt meg mindig etalonnak tartottam."The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
gyimger
őstag
Nekem nagyon tetszik. Egyelőre csak a sztorit próbáltam, de nagyon jó. A város olyan élőnek tűnik, mint a második részben. Nagyon jók a hangok, a fegyverek nagyokat szólnak, a
HarleyHaverley nagyokat búg, a kerekek csikorognak. Szidják az autóvezetést, de én semmi extrát nem vettem észre (billentyűzettel), a járművek lomhák, nyilván, de milyennek kéne lenniük. Az ellenfelekbe egy-két lövés is elég, nem úgy, mint az eredeti első részben. Eddig teljesen meg vagyok elégedve vele."The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
gyimger
őstag
Volt, hogy kételkedtem, de jól sült el! Árad belőle az első rész hangulata.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kuponkunyeráló
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Melyik tápegységet vegyem?
- Tovább pörög a DeepSeek-őrület
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Bezámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új, bontatlan dobozos XBOX Series X gép 2 év gyári Microsoft garanciával
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw okositott + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó gari!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest