- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Akciókamerák
- SSD kibeszélő
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtasystem
őstag
válasz
Wolverine #93 üzenetére
szerintem hiába mondom hogy a júzer nem hülye,akárhány hsz-en keresztül, ha te úgy gondolod hogy az, akkor nem fogunk dűlőre jutni.Különbözik a véleményünk, én már kifejtettem a enyémet, sokat nem tudok hozzátenni, és a sok személyeskedőt aki csak azért jön ide meg minek olvassam..meg dolgom is van azért..
bambano#96: azért ennyire ne aggódj..
Kopi31415: na ez már normálisabb hsz..az attól függ milyen kérdőív..speciel épp most lesz egy ilyesmi hétvégén..na az például egész sokat javíthat az ügyfélkapu helyzetén is..
-szerintem a lefosozás annyira nem minőségi vélemény vagy kritika, de akkor is az.
-nem gondolom hogy én tehetnék róla ha nekem (ecceri júzernek) valami nem tetszik..meg még büdi is..
..és személytelen dolog kritizálása és a személyeskedés között óriási különbség van..
-nem mondtam hogy fogadja el bárki is a véleményemet..sőt elég sokszor hozzátettem hogy ez csak az én véleményem.és rosszul emlékszel..
tkazmer: hát az ilyen nem is..
de azért beszélgetni vitázni azaz fórumozni lehet..illetve csak lehetne (lásd a többi hozzászóló értelmetlen személyeskedését)
mert amiatt egy idő után nem lehet
és szerintem is egész szórakoztató..és hogy némileg szakmai is legyek.. a kis projektem
(az ügyfélkapu fejlesztésének fejlesztése) legújabb fejlesztése: szerintem az ügyfélkapu egy cikikakóca..
bár szerintem az űberfos sokkal hatékonyabb de a kiskorúakra tekintettel ezt továbbfejlesztettem..
Új hozzászólás Aktív témák
- T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 PRO 8540U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó konfig! Ryzen 9 7900X 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T570 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gar
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest