- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- SSD kibeszélő
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
A DIGI Mobil témakörnek van egy régebbi, nagyobb topikja is a fórumon, ahol több információ gyűlt már össze a témában, kérdés, probléma esetén érdemes oda is átnézni: DIGI Mobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
válasz
st3v3np3t3r #249 üzenetére
Bocs az offért, de világ életemben 2G-n telefonáltam. Az mitől hátrány? A hangminőség pont olyan, amilyennek lennie kell.
-
janeszgol
félisten
válasz
st3v3np3t3r #237 üzenetére
Azért kell neki, mert nem az ő nevén van az előfizetés. Nem ő az előfizető.
-
kano
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #234 üzenetére
Nem érti, még mindig nem érti! És azt sem érti amit olvas vagy nem is olvas!
Mindegy, fejezzük be. Én vagyok a madár.
-
kano
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #218 üzenetére
Hol írtam, hogy számhordozásról van szó? Egy egyszerű simet akartam kérni, de dolgozni sem akart a csaj és a meghatalmazás sem volt neki jó amit előzőleg a 1272 azt mondta, hogy ilyet vigyek. A jogi osztály most dolgozik a meghatalmazáson. Tényleg ilyen hülyék dolgoznak a Diginél? Hogy lehet elkezdeni árulni egy terméket, hogy nincs hozzá flow? Ki tervezte ezt meg náluk?
Mindegy, elengedtem. Nem akarok velük szívni, mert nyilván egy low cost szolgáltató aki nem véletlenül nincs jelen nyugaton (mert ugye nem tud nyújtani megfelelő minőségi szolgáltatást). -
kano
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #214 üzenetére
Tök mindegy, szerintem a telepítési cím számít.
Ekkora egy tökéletlen, pancser bandát mint ez a Digi. 1272 össze-vissza beszél, hogy nyomtassak ki egy meghatalmazást majd írjam rá, hogy mobilra is érvényes és ezt el fogják fogadni. Persze elküldtek a sunyiba. Fogalmuk sincs semmiről, dolgozni nem akarnak, nincs folyamat. Hogy működhet így egy új termék bevezetése?
Ki tervezte ezt meg? Minden előkészítés volt?
Vicc az egész... -
kbyte1024
veterán
válasz
st3v3np3t3r #210 üzenetére
Meglatjuk
ne hiszem hogy keszulekfuggo lenne a dolog.
-
kbyte1024
veterán
válasz
st3v3np3t3r #206 üzenetére
Ma 12:10kor
-
kbyte1024
veterán
válasz
st3v3np3t3r #187 üzenetére
Kimentem az udvarra ott sincs. Ha kézi keresésre teszem akkor a másik 3szolgaltatot látja.
-
kbyte1024
veterán
válasz
st3v3np3t3r #184 üzenetére
Lumia 925 és gyári független.
-
kbyte1024
veterán
válasz
st3v3np3t3r #170 üzenetére
Fasza.... Nincs térerő de azt kiirja hogy digi..
-
DS39
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #107 üzenetére
UHHH hsz-ére válaszoltam, amiben azt a topikot említi, ezért írtam ide, de köszi a továbbítást.
-
Zeki
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #84 üzenetére
Stimmel.
-
snooze
veterán
válasz
st3v3np3t3r #70 üzenetére
Nincs hüség.
-
MasterMark
titán
válasz
st3v3np3t3r #75 üzenetére
Értem, köszi.
-
MasterMark
titán
válasz
Azt értem, hogy digis szolgáltatás nem lesz, de ilyenkor átcsaltakozik más hálózatra a telefon? Mint amikor külöföldre megyek pl.
-
janeszgol
félisten
válasz
A vezetékes előfizetés határozza meg. Maga a Mobil az bármikor lemondható. Sőt mivel (még?) semmi költsége meg semmi nincs, ha van érvényes vezetékesed, akkor használod vagy nem használod ízlés és kedv szerint. A kérdés az, hogy ha lejárt a vezetékes előfizu és nem hosszabbítom meg, akkor a Mobil "előfizetéssel" mi lesz? Blokkolják a simet, mint a letiltásnál?
-
janeszgol
félisten
válasz
st3v3np3t3r #67 üzenetére
Drágállom őket. A K1ben lévő P23 ugyan nem rossz, de a Kirin 710 erősebb prociban, igaz GPUban gyengébb. Erre még ezt mondom okés.
De a másik kettőben lévő MT6739 elég gyenge. Nem is tudom hogy fogja meghajtani majd a FHD+ kijelzőt. Persze a körítés (3 giga ram, FHD! kijelző 32 ezerért, illetve HD+ és 2GB ram 21 ezerért) nem rossz, de az SoC gyenge, mint a harmat. A GE8100 sem egy erős valami, a GE8320 ér fel kb az Adreno 506tal. Picit alatta van.
Oké tudom, hogy jelennek meg friss telefonok 2 giga rammal 50 ezer ft környékén (Y5 2019 és Y6 2019, Nokia 3.2), de azokban legalább az SoC erősebb. Fontos a memória, de fontos a CPU ereje is a mindennapi feladatokhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Bittorrent topik
- Xbox Series X|S
- Renault, Dacia topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Társasjáték topic
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air 15,3" M2 (2023) 23 Ciklus - 100% akku , 8GB, 256GB (MQKR3MG/A) Ezüst - MAGYAR
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Xiaomi 11T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest