- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Computex 2025: Rakétasebességgel száguld a Kingston Fury
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- OLED TV topic
- Mini-ITX
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
A DIGI Mobil témakörnek van egy régebbi, nagyobb topikja is a fórumon, ahol több információ gyűlt már össze a témában, kérdés, probléma esetén érdemes oda is átnézni: DIGI Mobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz
MasterMark #252 üzenetére
O, koszi. Nem tudom hogy meg lehetett-e volna ugy csinalni ezt a VoLTE tortenetet, hogy minden 4G-s telefon alapbol az legyen.
No mindegy, akkor csak adatra fogom hasznalni inkabb, oda eleg a megfelelo frekvencia ismeret. -
janeszgol
félisten
válasz
st3v3np3t3r #237 üzenetére
Azért kell neki, mert nem az ő nevén van az előfizetés. Nem ő az előfizető.
-
janeszgol
félisten
Pihentesd a dolgot egy v két hónapig. Én a hétvégén megyek az Örsön lévő Digi pontba simért. Ha nem állnak a helyzet magaslatán, akkor én is jegelem. A Digi volt a legsikeresebb problémamegoldó tavaly. Az ügyfelesekkel náluk voltak a legjobban megelégedve az előfizetők. Azt hiszem idén lehet nem így lesz.
-
janeszgol
félisten
válasz
st3v3np3t3r #70 üzenetére
A vezetékes előfizetés határozza meg. Maga a Mobil az bármikor lemondható. Sőt mivel (még?) semmi költsége meg semmi nincs, ha van érvényes vezetékesed, akkor használod vagy nem használod ízlés és kedv szerint. A kérdés az, hogy ha lejárt a vezetékes előfizu és nem hosszabbítom meg, akkor a Mobil "előfizetéssel" mi lesz? Blokkolják a simet, mint a letiltásnál?
-
janeszgol
félisten
válasz
st3v3np3t3r #67 üzenetére
Drágállom őket. A K1ben lévő P23 ugyan nem rossz, de a Kirin 710 erősebb prociban, igaz GPUban gyengébb. Erre még ezt mondom okés.
De a másik kettőben lévő MT6739 elég gyenge. Nem is tudom hogy fogja meghajtani majd a FHD+ kijelzőt. Persze a körítés (3 giga ram, FHD! kijelző 32 ezerért, illetve HD+ és 2GB ram 21 ezerért) nem rossz, de az SoC gyenge, mint a harmat. A GE8100 sem egy erős valami, a GE8320 ér fel kb az Adreno 506tal. Picit alatta van.
Oké tudom, hogy jelennek meg friss telefonok 2 giga rammal 50 ezer ft környékén (Y5 2019 és Y6 2019, Nokia 3.2), de azokban legalább az SoC erősebb. Fontos a memória, de fontos a CPU ereje is a mindennapi feladatokhoz.
-
janeszgol
félisten
Na mindegy. Otthon Digim van (az albiban UPC, hiába néz ki jól a térképen a főváros, akkor nem tudok ide kötni, mivel az albim lakhelyén nincs Digi), szóval természetesen kikérek egy simet, meg lehet hozzá egy telót is és majd kipróbálom. Érdekel a dolog.
-
janeszgol
félisten
Ez jelentheti azt is, hogy függetlenül attól, hogy az adott szolgáltatás elérhető e az előfizetőnél, ha a leendő előfizető köt egy vezetékes internet előfizetést, akkor jogosult a Digi Mobilra is? Tehát nincs kiépítés meg semmi, csak a szerződés? Gondolom ebbe nem mennek bele, mivel a nem teljesítéssel támadhatók.
Még egy kérdés. Egy vezetékes Digi/Invitel előfizetéshez hány Digi Mobil kérhető? (A tippem az, hogy még nincs limitálva, illetve lehet később se lesz, de kíváncsi vagyok.)
-
janeszgol
félisten
Az előhívóról nem esett szó: 20/30 és 70...
...mármint úgy tudom az 50est kapta meg a Digi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- sziku69: Szólánc.
- Futás, futópályák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Proxmox VE
- EA Sports WRC '23
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest