- Mini-ITX
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple MacBook
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
A DIGI Mobil témakörnek van egy régebbi, nagyobb topikja is a fórumon, ahol több információ gyűlt már össze a témában, kérdés, probléma esetén érdemes oda is átnézni: DIGI Mobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
JockeyEwing #324 üzenetére
Tabletben szabadon lehet, az nincs tiltva.
-
DIGI-nél alap a NAT, az ügyfélszolgálatos csajszi szerint ha kér az ember publikus IPv4-et és át is állítják, akkor is háromnegyed évente újra kell intézni mert visszaállítják (mondjuk erről most hallottam először). Én sem azt mondom, hogy nem az a természetes ha van publikus IP-d, de a tapasztalatok alapján eléggé tuti, hogy NAT-olt. Persze biztosan lehet kérni publikus IP-t, de ez csak tipp. A teszt üzemmódú, ingyenes és lassú mobilnet mondjuk szerintem egyelőre pont nem elég stabil ahhoz, hogy szervereket engedj ki rajta keresztül a netre.
-
Nekem még nincs, mert várok a mobilnetes szolgáltatás elérhetőségére, de teljesen biztos vagyok benne, hogy NAT-oltat adnak, ez nem is kérdéses. Bennem inkább az a kérdés fogalmazódott meg, hogy ha már ennyire innovatívak, akkor vajon van-e IPv6 támogatás? És az ugye nyilván nem lenne NAT-olt (még ha egyelőre hasztalan is).
-
Egyelőre úgy tűnik, hogy igencsak ragaszkodnak ahhoz, hogy a bejelentett lakhelyed szerepeljen a lefedettségi listában (plusz, hogy technikailag is rendben legyen a térség). Persze azt nem teljesen vágom, hogy mi benne a ráció, mert nyilván otthon ott a vezetékes net és a Wi-Fi, és mindenhol máshol érdekes a mobilnet. Én főleg munka közben használom a mobilnetet, az meg ugye nem mindig a lakhely szerinti belterületet jelenti.
-
Jelenleg ez egy teljesen tesztjellegű szolgáltatás, viszont részben külsősként is csatlakozhatsz, jövő héttől 1.000 Ft lesz havonta az 50 GB mobilnet (amit legfeljebb csak lassítanak de nem vágnak el). Szerintem ez így is remek ár érte, a hangszolgáltatás pedig amúgy is eléggé használhatatlan még élesben.
-
Nekem csak mobilinternet előfizetésem van a DIGI-nél, egyéb opció híján. A levelet én is megkaptam róla, miszerint elsejétől rendelhetem az 1000 Ft-os, de 50 GB adatkerettel rendelkező új szolgáltatásukat. Ezzel kapcsolatban nem írnak semmiféle megkötést. Viszont úgy tűnik, hogy csak vezetékes internet mellé kérhető a mobil előfizetés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest