- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- SSD kibeszélő
- Milyen széket vegyek?
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Hővezető paszták
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Analóg fényképezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Radeon_5
aktív tag
válasz
kolosanyi #34 üzenetére
A rohadt nagy szettagoltsag nem fog megszunni (lehet, hogy meg jobban noni fog), ugyanis az Androidnak (Linux, ugye) pont a nyiltsag az alapelve. Akinek ez nem tetszik, valasszon zart rendszert (pl. iOS), ott nincs semmi szettagoltsag. Kozeput (ilyen tekintetben) pedig a WP, es pont emiatt egesz jo valasztas lehet az is.
-
Radeon_5
aktív tag
válasz
kolosanyi #16 üzenetére
Khm...igenzes zenehallgatas? Mobilon??
Ez pont olyan, mint a fotok minosege mobilon. Laikusnak jo, sot 'szuper', de az _igenyes_ egy magasabb szintet feltetelez, amit (egyelore) CSAK dedikalt eszkozokkel lehet elerni. Pont.
Es ez egyaltalan nem jelenti azt, hogy mindenkinek szuper cuccokat kell hasznalni ,amert egyreszt jo dragak (nem veletlenul), masreszt egyebkent sem vennek eszre a kulonbseget, egy szint felett.
A lossless zenek hallgatasa onmagaban igen tavol all az igenyes zenehallgatastol (ha az igenyesen jo minosegu hangzast ertesz) -
erdoke
titán
válasz
kolosanyi #16 üzenetére
"az igényes zenehallgatás nem divat a manapság"
Telefonon soha nem is volt az, max. az igényeskedő/áligényes... Különösen a szargagyi agybadugós fülsekkel. Igazán igényes ember rádugná a hangrendszerére a te telefonod, fél perc hallagatózás után gyorsan földhöz csapná, és utána pár percig ugrálna rajta. -
hkari
őstag
válasz
kolosanyi #16 üzenetére
Láttam, nyomkodtam, és igazad van, hogy a Nexus JB-el már problémamentes lett. Én inkább még az előző verziókra értettem, mivel a JB kb. 1 év múlva lesz a telefonok nagy részén, vagy akkor se..
A zenelejátszás dologban is igazad van, bár ez szűk rétegre vonatkozik eléggé. A legtöbb embernek teljesen mindegy, hogy hogy szól egy telefon. Én is szeretem a jó minőséget, ezért kell vennem valami jó lejátszót. Sajnos még mindig csak az a járható út szerintem ha erre külön eszközöd van. Lumia is nagyon gyengén szól. Semmi dinamika, ráadásul halk nagyon..., plusz ha azzal hallgatnék zenét, akkor fél nap alatt lemerülne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Jövedelem
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Vezetékes FEJhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco X7 512GB Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 8 128GB Rose, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Google Pixel 8 128GB Rose, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Apple Watch series 4 GPS / 1 Hó Garancia / 85% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB ZALMAN M4 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest