Hirdetés
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
Simán elhiszem neked, de komolyan szívesen megmutatom ha érdekel, mert ez valami rettenetes. A görgő lötyögött már akkor amikor kibontottam, vissza is küldtem gondoltam hibás, de az új is pont úgy lötyögött, tehát ez gyárilag ilyen...De már maga az anyaghasználat is gáz, kopogó, kemény műanyag, bazári az egész sajnos. Jó, nem ez a csúcs egér, de 10k volt. Vettem helyette egy Gigabyte-ot (mert fontos volt a Tilt Wheel, és nem találtam másikat), fele áron össze sem hasonlítható a két termék. A Giga görgője feszes, pontos, stabilan klikkelhető oldalirányba is (a logi a lötyögés miatt sokszor le is nyomódott), és érdekes módon az anyaghasználat is körökkel jobb, oldalt gumírozott és tapintásra is kellemesebb.
-
Vesa
veterán
A Logitech egy hype cég. Talán az extrém csúcs perifériáik valóban érnek valamit, de azok meg extrém túlárazottak is. Eddig egyetlen Logitech egerem volt, soha nem is lesz több. M500 volt a típusa, valami egészen borzasztó rossz minőséggel, olyan ócska görgőt életemben nem láttam, a 2000Ft-os olcsó vacaknak jobb és pontosabb görgője volt. Ezerszer jobb gyártók vannak már...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hobby rádiós topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- ASUS routerek
- Formula-1
- Formula-1 humoros
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HP Elitebook 840 G5 FHD, i7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Oneplus Nord 2 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest