- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- Steam Deck
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
Simán elhiszem neked, de komolyan szívesen megmutatom ha érdekel, mert ez valami rettenetes. A görgő lötyögött már akkor amikor kibontottam, vissza is küldtem gondoltam hibás, de az új is pont úgy lötyögött, tehát ez gyárilag ilyen...De már maga az anyaghasználat is gáz, kopogó, kemény műanyag, bazári az egész sajnos. Jó, nem ez a csúcs egér, de 10k volt. Vettem helyette egy Gigabyte-ot (mert fontos volt a Tilt Wheel, és nem találtam másikat), fele áron össze sem hasonlítható a két termék. A Giga görgője feszes, pontos, stabilan klikkelhető oldalirányba is (a logi a lötyögés miatt sokszor le is nyomódott), és érdekes módon az anyaghasználat is körökkel jobb, oldalt gumírozott és tapintásra is kellemesebb.
-
Vesa
veterán
A Logitech egy hype cég. Talán az extrém csúcs perifériáik valóban érnek valamit, de azok meg extrém túlárazottak is. Eddig egyetlen Logitech egerem volt, soha nem is lesz több. M500 volt a típusa, valami egészen borzasztó rossz minőséggel, olyan ócska görgőt életemben nem láttam, a 2000Ft-os olcsó vacaknak jobb és pontosabb görgője volt. Ezerszer jobb gyártók vannak már...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Magisk
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Kuponkunyeráló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Hálózati / IP kamera
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Latitude 5450 27% 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vibill gar
- Új Steelseries Arctis Nova 4 Wireless gamer fejhallgató 1 év garanciával
- Urmet Dialog PA3120 180 wattos digitális erősítő 1 év garanciával
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest